Jong Management

JM Congres 2019

Heel de wereld kijkt naar ons als het gaat om innovatie in en rondom de tuinbouw. Maar hiermee pronken zit niet in ons DNA. Dit zorgt er alleen wel voor dat de gemiddelde Nederlander denkt dat we hier nog op klompen lopen. Tijd om dat te veranderen! Jong Management Westland zet ons Westland dagen lang in de spotlights voor ondernemend Nederland met het congres ‘Feeding the World’ op 4, 5 en 6 oktober 2019.

Vanuit Jong Management Nederland vindt elk jaar het landelijk congres plaats. Het is een mooie gelegenheid om de kracht van de omgeving en samenwerking te laten zien, maar ook om de regio op de kaart te zetten. Het is een platform waar goede sprekers zich aan binden en waar belangrijke, toekomstige thema’s voorbij komen. De 2019 editie hebben we naar het Westland gehaald en kon uiteraard maar één thema hebben: ‘Feeding the world’.  

Samen grensverleggend ondernemen
Om invulling te geven aan dit vraagstuk ontstaan bijzondere samenwerkingen met andere sectoren als onder andere IT, logistiek, water, energie en wordt ook de connectie met de politiek en wetenschap verder versterkt. Kortom, een brede samenwerking die iedereen grensverleggend laat ondernemen op verschillende manieren. Zoals zij eerder in 1991 samen zongen, zullen wij het ook samen moeten doen. Wij zijn verantwoordelijk voor de wereld van morgen! En dat doen we door persoonlijk en zakelijk te groeien.

JM Congres 2019

Westland

Auto Lopen Tram Fiets