Jong Management

JM Culinair - restaurant Heroíne - november 2019

Een nieuw evenement op de JM Rotterdam agenda: JM Culinair. Een kijkje in de keuken van ondernemende culinaire Rotterdammers. De eerste keer zijn we te gast bij Heroíne, een relatief nieuw en opkomend restaurant van horeca ondernemer Eva Eekman (van Matroos & het meisje) en chef Michael Schook. 

Heroíne komt van het Franse heldin, een naam die tegelijk vrouwelijk en stoer is. Een tikje provocerend, waardoor het perfect past bij de stad en de hele stijl van het restaurant. Deze avond horen we de bijzondere ondernemersverhalen van Eva en Michael en genieten we van een prachtig diner bij Heroíne.

Extra is dat partners bij dit bijzondere evenement welkom zijn. Daar we een tafelschikking maken horen we graag zo snel mogelijk of je partner erbij is. Afmelden kan tot een week van te voren, daarna is de schikking definitief.

Kortom, snel even een appje naar je partner en regel die oppas! Dit is er weer eentje die je absoluut niet wilt missen.   

 

Update 16/08

De kosten voor het diner van de partner zijn niet inclusief het lidmaatschap. De kosten om je partner mee te nemen bedragen 100 euro en wordt apart op de factuur van het vierde kwartaal vermeld. Meld je partner ook individueel aan via de site, zodat we weten wie er allemaal zijn!

JM Culinair - restaurant Heroíne - november 2019

Restaurant Heroíne
Kipstraat 12
3011RT Rotterdam

Auto Lopen Tram Fiets