Jong Management

JM Delft Innovatietour

Beste JM’er,

De JM Innovatietour kon op 13 maart jongstleden vanwege de maatregelen rondom corona niet doorgaan. Toen hadden we al snel een nieuwe datum geprikt: vrijdag 9 oktober. Ook die tweede datum gaat helaas niet door. Maar... in de toekomst gaan we écht op verkenning naar Delft! Drie maal is scheepsrecht.  

-----------------------------------------------------------------------------------------------------

Als jonge en bevlogen ondernemers en werkgevers bevinden JM’ers zich in het hart van de bedrijvigheid, verdeeld over diverse kringen. We zijn met toffe projecten bezig waarbij groei en innovatie als rode draad doorheen lopen. En juist onze link met innovatie, die moeten we meer laten zien! Aan elkaar en aan de buitenwereld. Voor 2020 willen we daarom introduceren: JM Innovatietour op 9 oktober 2020. 

Wat is het?
Sommigen zouden zeggen Jong Management Internationaal (JMI) in 1 dag, in Nederland. Een XXL JM bijeenkomst. Een tof event waar innovatie centraal staat, maar vooral het verhaal van de ondernemer áchter de innovatie. JM Kring Delft trekt de stoute schoenen aan en laat aan JM'ers door heel Nederland graag eens meekijken met de innovatieve bedrijven die de kring en de regio rijk is. 

Waar is het?
We zijn te gast bij kring Delft, alle bedrijfsbezoeken zullen dus in Delft plaatsvinden. We sluiten de dag af met een diner. Wil jij samen met andere JM’ers kennismaken met innovatie in het Delftse bedrijfsleven?

Meld je dan z.s.m. aan voor de allerlaatste plaatsen!

Let op! Er zijn maximaal 50 plekken voor het evenement.

 

Programma details

08.30 uur

 

Ontvangst bij TU Delft Aula
(hele dag gratis parkeren)

09.00 - 12.30 uur   

Ochtendprogramma 'Ondernemen is topsport'

Interactieve presentaties van 3 Delftse JM ondernemers, welke allemaal zelf een innovatief product succesvol op de markt hebben gezet. We gaan op zoek naar de verhalen van de ondernemer achter deze innovaties. 

Walter Harrewijn - Avonic

Gerard Kool - Senz Umbrella

Eddie van Breukelen - Innovative Solutions in Space

Onder leiding van dagvoorzitter Hans Nieuwenburg (ondernemer, Olympisch waterpoloër en staf van Team NL). 

12.30 uur - 13.00 uur  

Lunch

13.00 - 15.00 uur  

Actieve rondleiding door ondernemend Delft

Route start vanuit de TU wijk en eindigt in het Centrum van Delft

15.00 - 17.00 uur  

Middagprogramma in de Oude Kerk

Twee presentaties van JM Delft alumni, Nils Eekhout (Octatube) en Wolter Smit (Topdesk). 

18.00 uur - 21.30 uur  

Diner en Elevator Pitches

Voormalig NS Station Delft Centraal

21.30 uur   

 Einde


Bedrijfsbezoeken
Gedurende de dag schotelen we je mooie ondernemersverhalen en innovatieve bedrijven voor, o.a. Octatube, YES!Delft, Topdesk en verkennen we Delft ook per fiets! De bedrijfsbezoeken zelf zijn door corona helaas niet meer mogelijk. In plaats daarvan hebben we hele gave alternatieve locaties gevonden van de TU en in de binnenstad van Delft. 

Eigen bijdrage
Let op! Voor dit event vragen we een eigen bijdrage, want we willen je op deze hele lange dag ook een goede kop koffie, lekkere lunch en diner kunnen aanbieden. Daarnaast zijn er een aantal kosten gemoeid met de logistieke coördinatie.  

JM Innovatietour is een landelijk event gehost door kring Delft en powered by Teamleader

JM Delft Innovatietour

TU Delft Aula Congrescentrum
Mekelweg 5
2628CC Delft

Auto Lopen Tram Fiets