Jong Management

JM Delft Innovatietour

Beste JM’er,

 

Vanwege de recente ontwikkelingen met betrekking tot het Coronavirus hebben we besloten om de JM Innovatietour aanstaande vrijdag niet door te laten gaan en te verplaatsen naar een nader te bepalen datum.

 

Dit is een lastig besluit en niet lichtzinnig genomen. Kring Delft heeft er veel tijd en energie ingestoken om deze eerste editie tot een succes te maken, maar gezien de snelle ontwikkelingen en maatregelen rondom het Coronavirus van de laatste dagen en het landelijke karakter van dit event, is besloten onze leden en de bedrijven waar we te gast zijn geen onnodig risico te laten lopen.

Onze excuses voor het ongemak. De Innovatietour zal worden verplaatst naar een datum later dit jaar. We hopen van harte dat je er dan ook bij kunt zijn.De factuur die je onlangs hebt ontvangen mag je als niet verzonden beschouwen.

We vinden het bijzonder vervelend maar hopen op je begrip dat gezondheid in alle gevallen voorop staat en we de aanscherpingen van het RIVM serieus nemen.
Zodra we meer nieuws hebben over een nieuwe datum voor het event komen we bij je terug, en hopen je dan te zien!

 

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

 

Als jonge en bevlogen ondernemers en werkgevers bevinden JM’ers zich in het hart van de bedrijvigheid, verdeeld over diverse kringen. We zijn met toffe projecten bezig waarbij groei en innovatie als rode draad doorheen lopen. En juist onze link met innovatie, die moeten we meer laten zien! Aan elkaar en aan de buitenwereld. Voor 2020 willen we daarom introduceren: JM Innovatietour op 13 maart. 

Wat is het?
Sommigen zouden zeggen JMI in 1 dag, in Nederland. Een XXL JM bijeenkomst. Een tof event waar innovatie centraal staat, maar vooral het verhaal van de ondernemer áchter de innovatie. JM Kring Delft trekt de stoute schoenen aan en laat aan JM'ers door heel Nederland graag eens meekijken met de innovatieve bedrijven die de kring en de regio rijk is. 

Waar is het?
We zijn te gast bij kring Delft, alle bedrijfsbezoeken zullen dus in Delft plaatsvinden. We sluiten de dag af met een diner bij het Delfts Brouwhuis.

Wil jij samen met andere JM’ers kennismaken met innovatie in het Delftse bedrijfsleven?

Meld je dan uiterlijk 28 februari aan!

Let op! Er zijn maximaal 50 plekken voor het evenement.

Programma details

07.45                   Start bij Westcord Hotel Delft
20.45                   Borrel bij Westcord Hotel Delft

Diner bij Delfts Brouwhuis

Bedrijfsbezoeken

Gedurende de dag schotelen we je mooie ondernemersverhalen en innovatieve bedrijven voor; hiervoor brengen we onder meer een bezoek aan Octatube, YES! Delft, Topdesk en stappen we niet alleen in de bus, maar verkennen we Delft ook per fiets!
Meer informatie over de sprekers en het programma krijg je in aanloop naar het event. 

Eigen bijdrage

Let op! Voor dit event vragen we een eigen bijdrage, want we willen je op deze hele lange dag ook een goede kop koffie, lekkere lunch, borrelhap en diner kunnen aanbieden. Daarnaast zijn er een aantal kosten gemoeid met de logistieke coördinatie.  

JM Innovatietour is een landelijk event gehost door kring Delft en powered by Teamleader. 

JM Delft Innovatietour

Delft

Auto Lopen Tram Fiets