Jong Management

JM Delft | November

Ondernemersverhaal van Daan de Wit

Dinsdag 8 november zullen we het ondernemersverhaal van Daan, een van de oprichters van Suit-case, horen. We zijn deze avond te gast bij Chefsbar Centre, waar Raymond Slats ons op zijn vrije avond uitnodigt in zijn restaurant.

Suit-case

"Suit-case is een bureau voor innovatie, een groeiend, jong en dynamisch bedrijf, gevestigd in Rotterdam. Suit-case is opgericht door 4 studenten van de TU Delft met als motto: “We suit your case”. Het team bestaat uit veranderaars, ontwerpers en ingenieurs. Ieder heeft zijn eigen invalshoek en expertise, maar ze houden er allemaal van om nieuwe concepten te bedenken, te experimenteren en daar weer van te leren. Wat hen verbindt, is hun drive om de wereld een stukje duurzamer en beter te maken. Hun missie sluit daar perfect op aan: organisaties helpen om transities en veranderingen door te maken die bijdragen aan een betere wereld." Tot zover hun pitch, we zijn benieuwd naar het verhaal hierachter.

Chefsbar Centre

Chefsbar Centre wordt gerund door Maurice en Raymond, 2 echte horeca vrienden. Dagelijks, behalve op dinsdag :-), zijn ze bezig met het vers bereiden van de heerlijkste gerechten voor hun chefsmenu. Alles van brood tot ijs en sauzen maken de chefs zelf. Ze zijn net voor Corona gestart met hun eerste eigen zaak en hebben dus enerverende jaren achter de rug. Voor deze avond halen we het eten bij Il Tartufo, dus om hun eten te ervaren moet je er zeker zelf een keer langs te gaan. 

Locatie

Chefsbar Centre
Voorstraat 20a Delft

Programma
18:00 uur ontvangst
18:30 uur diner
19:30 uur ondernemersverhaal van Daan
20:30 uur korte borrel

Aanmelden
Meld je vooraf aan via de website of app. Welkom!

JM Delft | November

Chefsbar Centre
Voorstraat 20a
2611 JR Delft

Auto Lopen Tram Fiets