Jong Management

JM Den Haag - 60 seconds

60 seconds of JM!

Dat 2020 de boeken in zal gaan als een bijzonder jaar, dat mag duidelijk zijn. Voor vele ondernemers en bedrijven zagen de vooruitzichten er fantastisch uit uit in januari. Overvolle orderboeken, positieve forecasts, een bloeiende economie en volop kracht en mogelijkheden om te investeren en verder te groeien.Tot die bewuste persconferentie op 23 maart. Voor velen van ons een dag om nooit meer te vergeten. Veel ondernemers zagen in 1 klap een gigantisch deel van hun omzet wegvallen. Werden uitgedaagd het roer om te gooien of moesten wellicht nog zwaardere beslissingen nemen.

Voor sommigen veranderde wellicht ook minder. Niet alle branches kregen even harde klappen. Maar dan nog zal op persoonlijk vlak de Coronacrisis hoe dan ook impact hebben.
Wij als bestuur lijkt het ons daarom ook een mooi moment om elkaar weer te zien. Vooral omdat we het fysiek bij elkaar komen nu juist zo missen. Onder de noemer '60 seconds of JM' nodigen wij jullie van harte uit om een avond vooral elkaars verhalen te delen.

Op zakelijk vlak maar ook op persoonlijk level. Hoe heb je de periode tot nu toe ervaren, tegen welke uitdagingen liep/loop je zakelijk aan, welke tips & tricks wil je graag delen met je mede JM'ers, hoe ziet de toekomst er voor jouw bedrijf of branche uit. Kortom, een interactieve avond voor, maar vooral mét elkaar. In een ontspannen talkshow format onder leiding van een moderator vragen we jullie het hemd van het lijf. Dat doen we uiteraard allemaal volgens alle RIVM normen en maatregelen. JM Lid Tim Rosman stelt belangeloos de Fokker Terminal beschikbaar op di 13 okt. Met ruim 400m2 per persoon die avond is afstand houden geen enkel probleem :-) Tim neemt jullie ook mee in het verhaal achter de zwaargetroffen event sector. Vaste cateraar van de Fokker Terminal Mood4Food verzorgt een verse maaltijd en drankjes, uiteraard ook met inachtneming van het evenementenprotocol, want veiligheid voorop. Er is plek voor maximaal 30 personen.

JM Den Haag - 60 seconds

Fokker Terminal

Auto Lopen Tram Fiets