Jong Management

JM Winnen met je website

In de afgelopen periode hebben we heel veel verandering gezien. Opeens moesten mensen veel vanuit huis werken en werd het niet meer mogelijk om fysiek klanten te ontmoeten. Alles ging opeens online. Voor veel bedrijven vielen daardoor hun gebruikelijke verkoopkanalen en -processen om en moesten ze opeens nieuwe manieren gaan vinden. Tegelijktijd zien we dat thuiswinkels en -bezorgdiensten enorme groei ervaren. Veel ondernemers én bedrijven zijn nu heel snel aan het verkennen hoe ze online hun producten of diensten kunnen gaan verkopen.

In deze bijeenkomst van Jong Management zouden we graag het online verkopen en online marketing onder de loep willen nemen.  Sommige van jullie zullen hier al mee bezig zijn en wellicht ervaren dat de klantbehoeften en het gedrag van klanten veranderd is.

Op woensdag 13 mei gaan we een workshop hebben van Robert van der Schaaf. Zijn workshop is:

Winnen met je website - Leer denken als Google en zorg dat jouw bezoekers converteren naar klanten.

Robert is een online marketing expert en geeft regelmatig trainingen over dit onderwerp. Hij is werkzaam bij de Hogeschool Rotterdam en geeft webinars voor de Zakelijk Succes Academy. Hij weet praktische tips en concrete voorbeelden goed te vermengen en stemt de inhoud af op de vraag van de deelnemers. De inhoud van zijn workshops zijn geschikt voor zowel ondernemers als voor managers.

De workshop is van 20.00 - 21.00. Iedereen kan inbellen vanaf 19.45 u. Link wordt nog gedeeld. 

Groet Dennis en Lennaert

JM Winnen met je website

online

Auto Lopen Tram Fiets