Jong Management

JM goes digital!

Beste JM’ers,

 

Wij zijn door het coronavirus in een bijzondere tijd terechtgekomen, als Europeanen, als Nederlanders, als Limburgers en JM-leden. De situatie is ernstig en raakt ons allemaal. Voor iedereen is het zoeken naar een weg om door te gaan met en binnen de beperkingen waaraan de maatschappij nu gebonden is.

 

Maatregelen rondom het coronavirus volgen elkaar razendsnel op en hebben voor velen van ons grote gevolgen voor ons werk, onze onderneming en/of onze thuis(werk)situatie. We kunnen elkaar hierin wellicht op verschillende vlakken helpen.

 

Aanstaande donderdag zouden we onze maandelijkse bijeenkomst hebben, maar aangezien we voorlopig niet samen kunnen komen willen we jullie graag uitnodigen voor de eerste digitale JM-bijeenkomst. Bedoeling is om ervaringen (negatieve en positieve), zorgen, en verwachtingen met elkaar te delen en elkaar hierin te ondersteunen.

 

Laat even weten of je donderdag wilt deelnemen aan deze online sessie om 20:00 uur, dan sturen we je vooraf de deelnamespecs per email.

 

Graag aan-/afmelden via de aanmeldknop zoals gebruikelijk. 

 

Tot dan!

 

Met hartelijke groet,

Bart, Roger, Ine & Marijke

 

Ps. Zorg dat je een drankje en borrelnootje in je hand hebt, log in en dan kunnen we met elkaar ervaringen delen van de afgelopen tijd.

JM goes digital!

NVT

Auto Lopen Tram Fiets