Jong Management

JM Helmond inspire to innovate

Beste JM leden,

Voor de koplopers onder ons hebben we een bijzonder inspirerende spreker kunnen vastleggen en deze mag je zeker niet missen!

Wordt meegenomen in de ontwikkeling van sciencefiction naar reality:
Hoe je met high tech en high touch het hart van je klant verovert In 2007 introduceerde Apple de iPhone, de eerste écht slimme smartphone. Nu, ruim tien jaar later, heeft de mobiele telefoon een prominente plek in ons leven veroverd. Sterker nog, we zijn ermee vergroeid; we staan er mee op en we gaan ermee naar bed. Communiceren met familie, vrienden en bedrijven doen we via Whatsapp, Facebook Messenger en andere chat apps. En met de opkomst van digitale assistenten zoals Alexa en Google Home raken we binnen afzienbare tijd vertrouwd met spraakgestuurde interfaces. Technologie verandert de manier waarop we oriënteren, consumeren en om ondersteuning vragen. Steeds vaker worden klantinteracties gevoed en gevoerd met behulp van artificial intelligence (AI).


Op dinsdag 15 mei geeft Joris van der Waart ons een kijkje in de wereld van CM.com, een techbedrijf uit Breda waar hij sinds 2016 Chief Marketing Officer is. CM.com is toonaangevend op het gebied van mobile messaging, voice, payments en digitale identificatie. In zijn presentatie laat Joris je aan de hand van aansprekende voorbeelden zien hoe je technologie zó kunt toepassen dat het de klantrelatie versterkt. Joris gelooft dat technologie steeds meer een ‘license to operate’ wordt en dat je het échte verschil maakt met de menselijke, persoonlijke ‘touch’. Joris heeft voor zijn carriere bij CM jarenlang een succesvol marketing & communicatie bureau gerund genaamd Gleijm & Van der Waart. Daarnaast is lid geweest van Jong Management alsook bestuurslid van het Dagelijks Bestuur en bestuurslid van Jong Management Kring Eindhoven In het kader van ‘persoonlijk en zakelijk groeien’ deelt Joris zijn kennis, ervaring en ‘lessons learned’ graag met ons. Van zowel de hoogtepunten als de dieptepunten in zijn leven. Zorg dat je erbij bent om deze inspirerende spreker te aanschouwen. Mocht je een introduce of een geschikte kandidaat-lid kennen meld die dan gerust aan via het systeem. Alvast bedankt en graag tot ziens.

Locatie: Kasteel Helmond

Ontvangst 16:00 uur
Presentatie 16:30 uur
Borrel: 18:00 uur
Afsluiting 19:00 uur

JM Helmond inspire to innovate

Kasteel Helmond
Kasteelplein 1
5701PP Helmond

Auto Lopen Tram Fiets