Jong Management

JM Helmond Pubquiz

Beste JM'er!

Door deze Corona toestand is het al eventjes geleden dat we elkaar gezien hebben op een bijeenkomst van Jong Management. Helaas zijn er diverse bijeenkomsten afgezegd en zullen de fysieke bijeenkomsten ook nog wel eventjes niet door gaan.

Tocht willen wij jullie blijven zien! En ook willen we voor jullie iets leuks organiseren! Daarom willen we je vragen de volgende datum groot in je agenda te noteren: Vrijdag 12 juni om 15:30 JM Pubquiz.

Wat kun je verwachten?

We organiseren dan een digitale pubquiz om te kijken wie de slimste JM'ers van de groep zijn. In teams gaan jullie onderling een muzikale strijd aan. De pubquiz bestaat uit zeven rondes waarin muziek telkens op een andere manier centraal staat. Van het raden van artiesten en titels van hits tot het afmaken van songteksten. Ook dagen we jullie uit hits te herkennen wanneer ze een andere melodielijn krijgen. Het klinkt bekend, maar wat is het ook weer...? De pubquiz kent ook twee 'plaatjes rondes' waarin jullie aan de slag gaan met visuele opdrachten. We sluiten de pubquiz af met een feest der herkenning. Wat zorgt voor een fantastische sfeer, zodat jullie zeker nog even gezellig samen kunnen borrelen en napraten.

Interactie:

We werken niet voor niets met live muziek tijdens de pubquiz. De interactie is namelijk van grote toegevoegde waarde. Onze muzikanten weten als ander in te spelen op wat er gebeurt en verzoeknummers zijn altijd welkom. Zo is de puqquiz niet alleen een verbindende teamactiviteit, maar kunnen jullie er letterlijk jullie eigen feestje van maken. Het winnende team gaat er natuurlijk met een leuke prijs vandoor.

Jullie zijn inmiddels al persoonlijk bezocht met een borrelpakket en hopelijk kan je hem nog even bewaren tot 12 junie;)

We zien jullie graag mvg Bestuur Helmond

JM Helmond Pubquiz

we komen online bij jullie thuis

Auto Lopen Tram Fiets