Jong Management

JM HRLM - dinsdag 14 september - Race Experience

Beste allemaal!

Bijna onopgemerkt is de zomer ons voorbij geracet en is het alweer tijd voor een evenement binnen het thema ‘persoonlijk groei’. In ons bedrijfsleven proberen wij natuurlijk altijd de concurrentie voor te zijn en die snelste tijd neer te zetten, met als doel op het podium bij de klant te verschijnen.

Op dinsdag (!) 14 september gaan we, samen als JM Haarlem, genieten van de spectaculaire Race Experience, “Helden van Zandvoort”, rondneuzen in de gelijknamige expositie en laten we ons inspireren door Daniëlle Geel: coureur, onderneemster en TedX spreker, met het prachtige verhaal over hoe zij in een mannenwereld alles op alles zet om als eerste over de finish line te komen.


Zoals jullie weten kun je het beste leren door te doen. Ben jij er klaar voor om het race simulator stuur met beide handen vast te pakken en Q3/4 virtueel in te racen over het circuit van Zandvoort? 

De avond begint met een hapje & drankje en na afloop volgt er een borrel.

Datum: dinsdag (!) 14 september 2021
Aanvang: 18:00 - 19:00, gepaard met hapje & drankje
Einde: 21:00 - 22:00
Locatie: HDMZ, Louis Davidsstraat 19, 2042 LS in Zandvoort (https://hdmz.nl)

Heb je vragen?
De organisatie is in handen van Sten Duindam en Niels de Boer. Stuur een email naar Sten (sten@stenduindam.nl) of Niels (nielsdeboer8@hotmail.com) 

Let op: het is van belang dat je aan- of afmeld voor dit event! 1 druk op de bekende knop is voldoende!

 

 

JM HRLM - dinsdag 14 september - Race Experience

HDMZ Museum Zandvoort
Louis Davidsstraat 19
2042 LS Zandvoort

Auto Lopen Tram Fiets