Jong Management

JM HRLM - Zakelijk groeien met de SDG’s

Woensdag 17 februari is er weer een nieuw JM event. Deze keer staat het event in het teken van de SDG’s, de sustainable development goals. Misschien heb je er al veel over gehoord maar weet je niet wat je er als ondernemer nou concreet mee kan doen; misschien is dit de eerste keer dat je iets over SDG’s hoort, of misschien ben je wel heel actief met de SDG’s bezig in je bedrijf. Hoe dan ook, als je het over een duurzame toekomst hebt, en toekomstbestendig ondernemerschap, dan kan je niet om de SDG’s heen. Mooie gelegenheid dus om daar als JM-ers met elkaar meer over te leren! 

We hebben twee sprekers bereid gevonden om ons over de SDG’s bij te praten, en het concreet te maken! We starten met Mena Leila Kilani van SDG Nederland; die ons vertelt wat de SDG’s zijn en waarom ze zo belangrijk zijn – juist ook voor (jonge) ondernemers.

Vervolgens gaan we van de globale ambities die de SDG’s nastreven, naar het lokale. De gemeente Haarlem neemt de SDG’s actief mee in haar beleid en heeft dit onder meer vertaald naar het kennemer inkoopplatform, een overzicht van het regionale aanbod aan impact ondernemers in Kennemerland. Onze Haarlemse wethouder duurzaamheid, Robbert Berkhout vertelt ons over de duurzame ontwikkelingedoelen in Haarlem en welke zakelijke kansen er liggen. En natuurlijk is er ruimte voor vragen, inzichten, het delen van ervaringen hoe jij impact maakt of gaat maken met jouw bedrijf. 

 Programma

19.45 Inloop via zoom
20.00 Start event
Opening door Jessie Brockhoff & Melissa Oosterbroek
Sustainable Development Goals; presentatie van Mena Leila Kilani
Presentatie van wethouder Robbert Berkhout (Gemeente Haarlem) 
Check hier zijn Linkedinprofiel 
21.30 Naborrel

Graag even aanmelden (of afmelden) via de JM app of de knop onderaan deze email. 
De zoom link wordt in de app gedeeld!

Tot woensdag 17 februari! 

Jessie Brockhoff en Melissa Oosterbroek. 

JM HRLM - Zakelijk groeien met de SDG’s

ZOOM (link in de app)

Auto Lopen Tram Fiets