Jong Management

JM Innovatietour Eindhoven

Op dinsdag 14 juni vindt de JM Innovatietour 2022 plaats waarbij innovatie en ondernemersinspiratie centraal staan. Daarnaast is er volop ruimte om andere JM leden in een ontspannen sfeer te leren kennen.

De Innovatietour is een nieuw landelijk evenement dat rouleert tussen de verschillende JM-kringen; JM leden vanuit het hele land zijn van harte welkom!

Dit jaar zijn we te gast in Eindhoven, stad van Technologie & Design en het epicentrum van de Brainport regio.

Congreslocatie is het voormalig natuurkundig laboratorium van Philips. Een bijzondere locatie waar tal van innovaties zijn ontstaan. Het is de geboortegrond van elektronische muziek en de plek waar zelfs Einstein zijn kennis kwam delen.

Onder leiding van dagvoorzitter Leonie van der Grinten bieden we je een dag vol inspiratie, innovatie  en ondernemersverhalen. We zijn trots om de line up met je te kunnen delen:

  • Peter Kentie, Directeur van citymarketingorganisatie Eindhoven365 over Eindhoven als stad van transformatie en bakermat van innovatie
  • Tech ondernemer Jonas Wintermans deelt het avontuur over de ultieme pivot van familiebedrijf Agio van de sigarenindustrie naar High Tech ondernemingen.
  • Lex Hoefsloot, CEO van Lightyear groeide van studententeam naar global automotive disruptor
  • Vader en zoon Maarten & Yuri Steinbuch nemen ons mee in de aanpak om innovatieve kennis uit de universiteit naar het bedrijfsleven te brengen. Maarten is serial tech entrepreneur en Distinguished Professor aan de Technische Universiteit Eindhoven. Yuri is Chief Business Officer bij drone scale up Avular.
  • Susanne Vos neemt ons mee in het internationale succesverhaal van chipmachinefabrikant ASML en innovatie in hun supply chain

Er is naast een inhoudelijk programma volop ruimte voor informele ontmoetingen, een smakelijke lunch en leuke activiteit. We sluiten de dag af met een gezellige netwerkborrel en Rooftop BBQ! Duim je mee voor mooi weer?

Het dagvullende programma duurt van 09.00 tot 20.30 uur – inclusief ontbijt, lunch, borrel en diner.

Programma
09.00 – 10.00    Inloop met koffie en versnaperingen
10.00 – 12.00    Presentaties bij het Natlab
12.30 – 14.00    Informele lunch en netwerken bij Keukenconfessies
14.00 – 15.00    Activiteit op Strijp-S
15.30 – 17.00    Presentaties bij het Natlab
17.30 – 20.30    Rooftop BBQ en netwerkborrel op Strijp-TQ

Praktische informatie
Datum:            Dinsdag 14 juni 2022|
Tijden:             09.00 uur – 20.30 uur (10.00 uur aanvang presentaties)
Locatie:            Eindhoven, Strijp-S
Congreslocatie: Natlab, Kastanjelaan 500
Bereikbaarheid: https://strijp-s.nl/bereikbaarheid/
Ticketprijs:        € 89 per persoon

Aanmelden
Plaatsen zijn beperkt dus meld je direct aan via de JM app! Na aanmelden wordt je doorgestuurd naar site van Everbrite om je ticket te betalen.

Graag tot 14 juni in Eindhoven!

Hartelijke groet,
Kring Eindhoven

JM Innovatietour Eindhoven

Strijp-S, Natlab
Kastanjelaan 500
Eindhoven

Auto Lopen Tram Fiets