Jong Management

JM Midden Zeeland 15 oktober Vreetrace

Op zaterdag 15 oktober is het tijd voor onze traditionele Vreetrace! Vreetrace?

Een korte uitleg voor de mensen die nog niet eerder met dit spektakel in aanraking zijn geweest. Iedereen die mee doet, maakt één gerecht. De één maakt een voorgerecht en iemand anders verzorgd een hoofdgerecht. Het gezelschap aan tafel verschilt (zo veel mogelijk) per gang. Ook jij krijgt gasten, voor wie je een gerecht mag maken. Ervan uitgaande dat weer veel JM'ers én partners meedoen, wordt er op meerdere locaties tegelijkertijd gegeten, met zo'n 4 à 6 personen per adres. Sommigen van jullie hebben al vaker mee gedaan, voor sommigen is het de eerste keer, maar voor iedereen is het een super ervaring!

Wie bij jou aan tafel schuift voor welke gang, blijft voorlopig nog een verrassing. Pas enkele dagen van te voren krijg je te horen welke gang jij mag voorbereiden en op welk adres je verwacht wordt voor het voorgerecht. Daar hoor je vervolgens weer waar je naar toe mag voor het hoofdgerecht. En nóg later onmoeten alle JM-ers elkaar na afloop voor een toetje en een afsluitende borrel (of koffie). Voor de eerste gang wordt je omstreeks 18:00 uur 18:30 uur verwacht. De exacte tijden krijg je nog te horen, want een half uurtje verschil kan best veel uitmaken in voorbereidings- en reistijd.

Kortom: een hartstikke leuk event waar je bij moet zijn! Voor de twijfelaars: er hoeven geen Masterchef's gewonnen te worden met je gerecht, deelname en gezelligheid is het belangrijkst! Afhaalmaaltijden, frietjes tussen de bouwmaterialen en zelfs Cup-a-Soup: alles heeft de revue al gepasseerd… 

Voor de singles onder ons: als je graag wilt meedoen, maar het gezelliger vindt om sámen de aardappelen te schillen, laat dit dan weten. Je kunt je aanmelden via de website en Eva een berichtje sturen. In de week voor de Vreetrace ontvang je je persoonlijke Vreetplan, zodat je weet welke gang jouw verantwoordelijkheid wordt. Wie er die avond bij jou aanschuiven, blijft een verrassing tot de deurbel gaat!                                                                                                     
We vragen je om jou (én je eventuele partner) zo snel mogelijk, want zo'n schema maken is een hels karwei, maar in elk geval uiterlijk op 30 september a.s. op te geven. En, om diezelfde reden, gaan we er vanuit dat je, als je je hebt aangemeld, dus ook daadwerkelijk meedoet. Anders laat je het hele schema in de soep lopen en vallen er allerlei gaten aan de diverse eettafels. Je partner kun je aanmelden via het knopje "introducee", dat verschijnt nadat je jezelf hebt aangemeld.

JM Midden Zeeland 15 oktober Vreetrace

Locatie volgt

Auto Lopen Tram Fiets