Jong Management

JM Midden-Zeeland 15 januari Tandarts Dieleman

Noodzakelijk kwaad, de tandarts. Hoe aardig hij of zij ook is, het is altijd fijn om zo snel mogelijk de stoel weer uit te kunnen, toch? De tandarts van weleer is een oudere man, een gouden brilletje, rode chino die samen met één assistent, vaak zijn vrouw, praktijk aan huis houdt…

Op dinsdag 15 januari, hopen wij velen van jullie toch wat langer bij ons op de praktijk aan het Bellinkplein te boeien om het tegendeel te bewijzen. Tijdens deze avond willen we jullie laten zien hoe een praktijk anno 2018 er uit ziet. Welke behandelmogelijkheden wij bieden, met welke wet- en regelgeving wij te maken krijgen en hoe we de groei van 800-4000 patiënten doormaken. Ook willen we jullie inzicht geven in de financiering van de tandheelkundige zorg. Maar praatjes vullen geen gaatjes, dus ook jullie krijgen de kans om een kies te vullen!

Aangezien dit de eerste bijeenkomst van het nieuwe jaar is, nodigt het bestuur van JM jullie van harte uit om voorafgaand aan de vergadering bij La Piccola Italia een hapje te gaan eten. Ook partners zijn van harte uitgenodigd (zowel bij het eten als het bedrijfsbezoek). Voor hen zal voor het eten een kleine bijdrage gevraagd worden.

Programma:

18.30
Pizza bij La Piccola Italia (Damplein te Middelburg)

19.30 - 19.45
Inloop Tandartspraktijk Dieleman

19.45 - 20.30
Presentatie

20.30
Rondleiding + workshop vullen + workshop kanaalbehandelingen + workshop tandsteen verwijderen

21.00
Afsluitende borrel

NB Parkeren op het Bellinkplein is lastig. Het beste kan je parkeren op het Damplein. Vanaf La Piccola Italia is nog geen 200 meter lopen naar de praktijk.

JM Midden-Zeeland 15 januari Tandarts Dieleman

Tandartspraktijk Dieleman
Bellinkplein 3 3
4331 GZ Middelburg

Auto Lopen Tram Fiets