Jong Management

JM Midden-Zeeland 15 juni e-chopper Tour Tholen

Een prachtige combinatie: een tour met een stoere e-chopper, omlijst met heerlijk eten en drinken! Vorig jaar hebben we al eens op deze unieke scooters rondgereden in de omgeving van Goes. Dit jaar gaan we opnieuw in stijl en volledig elektrisch genieten van de mooie Zeeuwse kust in Tholen!

Op dinsdag 15 juni is Jong-Management van harte welkom bij Brasserie de Zeester in Scherpenisse waar Maikel Goudzwaard ons ontvangt voor de aanvang van de culinaire tour. Een volledig CO2-vrij uitje georganiseerd door ‘’Uitje in jouw stad’’. Met de milieuvriendelijke scooters maken we wederom sier op een aantal prachtige locaties. Heerlijk relaxed, met de wind door je haren en gezellige stops onderweg!


Het programma ziet er als volgt uit:

17:15 – 17:30 uur         Verzamelen bij Brasserie de Zeester
17:30 – 21:15 uur         Culinaire E-chopper Tour
21:15 – 21:30 uur         Terugkomst bij Brasserie de Zeester

Bezoekadres:
Brasserie de Zeester
Gorishoeksedijk 35,
4694 PJ Scherpenisse


Iedereen dient in het bezit te zijn van een geldig bromfietscertificaat of rijbewijs. We vragen voor deze activiteit een eigen bijdrage van €25 euro voor leden. Uiteraard zijn partners ook van harte welkom en vragen we daarnaast een eigen bijdrage van €45 euro. Je kunt je partner aanmelden via ‘introducees’ op de pagina nadat je jezelf hebt aangemeld. Kosteloos afmelden kan t/m 8 juni. Daarna worden kosten in rekening gebracht

JM Midden-Zeeland 15 juni e-chopper Tour Tholen

Brasserie de Zeester
Gorishoeksedijk 35
4694 PJ Scherpenisse

Auto Lopen Tram Fiets