Jong Management

JM Midden-Zeeland 16 april Bedrijfsbezoek FarmPack

Op dinsdag 16 April a.s. zijn we te gast bij Farm Pack, Nijverheidsweg 1 in Kapelle, het bedrijf van Jos & (ons JM-lid) Linda de Regt.

De kiem van Farm Pack BV is 100 jaar geleden al gelegd. Deze kiem is op het Zeeuwse akkerbouwbedrijf van de familie De Regt tot bloei gekomen. Naast teelt zijn geheel eigen verwerkingslijnen opgezet voor agrifood. De tijd heeft daar niet stilgestaan. Je ziet dat terug aan de innovatieve en klantgerichte diepvries producten die heden ten dage op het bedrijf in Kapelle worden geproduceerd.

Farm Pack heeft zich in korte tijd ontwikkeld tot Nederlands grootste producent van diepvries maïskolven en Soft Fried groenten. Een bedrijf met kwalitatief hoogwaardige producten welke geleverd worden aan veeleisende, maar vooral tevreden klanten in de internationale foodindustrie, -service en retailsector. Jos en Linda de Regt “we zijn er trots op dat we er in geslaagd zijn ons te bewijzen vanuit onze roots dat we een betrouwbaar producent en flexibel partner zijn”.

19.00 - 19.15: Ontvangst
19.15 - 20:00: Bedrijfspresentatie door Linda de Regt
20.00 - 20.45: Rondleiding door het bedrijf
20.45 - 21.00: Vragen en afsluiting

We nodigen je van harte uit om je snel aan te melden. Ook partners zijn van harte welkom en zijn via de gebruikelijke weg in het systeem aan te melden.

JM Midden-Zeeland 16 april Bedrijfsbezoek FarmPack

Farm Pack
Nijverheidsweg 1
Kapelle

Auto Lopen Tram Fiets