Jong Management

JM Midden-Zeeland 16 juni Bedrijfsbezoek

JM Midden-Zeeland 16 juni Bedrijfsbezoek Caravanlife Gorter

Na een aantal maanden mogen we weer een fysieke bijeenkomst organiseren, uiteraard binnen de veiligheidsrichtlijnen. Op dinsdag 16 juni zijn we op 1,5e meter afstand te gast bij Caravanlife Gorter. Kelly Gorter heet ons van harte welkom en neemt ons middels een bedrijfspresentatie en rondleiding mee in de ideale droom kampeerreis!  Caravanlife Gorter is sinds 1992 een begrip voor kamperend Zeeland. Kamperen begint hier…. Al ruim 28 jaar is Gorter actief in het verkopen van caravans en andere activiteiten op gebied van kamperen. Met ruim 17 medewerkers in dienst, verdeeld over 3 afdelingen probeert Gorter de klant mee te nemen in zijn kampeerreis.

Het doel is om de klanttevredenheid hoog te houden, door de service zo optimaal mogelijk in te kunnen zetten. Door verkoop van nieuwe en gebruikte caravans en kampeerauto’s, een grote werkplaats voor schade en onderhoud een uitgebreide kampeerwinkel en stalling voor 250 caravans en kampeerauto’s spelen ze een grote rol voor kamperend Zeeland en daarbuiten. Na de kampeerreis sluiten we af met een gezellig hapje eten en borrel.

17:45 – 18:00 uur         Inloop
18:00 – 18:30 uur         Bedrijfspresentatie
18:30 – 20:00 uur         Rondleiding en eten (foodtruck)

Uiteraard zijn partners ook welkom bij het eten en deze bijeenkomst. Je kunt je partner aanmelden via ‘introducees’ op de pagina nadat je jezelf hebt aangemeld.

Caravanlife Gorter
Daniëlsweg 2
4451 HP Heinkenszand

Mocht je de volgende symptomen hebben:  verkoudheid, niezen, keelpijn, benauwdheid of koorts dan vragen we je af te melden voor deze bijeenkomst.

JM Midden-Zeeland 16 juni Bedrijfsbezoek

Caravanlife Gorter
Daniëlsweg 2
4451 HP Heikenszand

Auto Lopen Tram Fiets