Jong Management

JM Midden-Zeeland 16 oktober "ik hou van holland"

Jong Management

Elkaar echt leren kennen. Als ondernemers, leeftijdsgenoten, vrienden. Om eerlijk in gesprek & onverzettelijk de toekomst in te gaan. Samen ontdekken, vernieuwen en verbinden. Dat is persoonlijke en zakelijke groei volgens Jong Management.

In Zeeland en Zeeuws-Vlaanderen vertaalt zich dat altijd in interessante sprekers, mooie bedrijfsbezoeken en niet in de laatste plaats bourgondische gezelligheid. We merken dat dat laatste altijd het perfecte klimaat schept om elkaar op een andere manier te leren kennen zodat invulling gegeven kan worden aan de mooie missie zoals die hierboven is omschreven.

Synergie en nieuw bloed

Midden-Zeeland wil dit jaar samen met Zeeuws-Vlaanderen een mooi wervend evenement organiseren waarbij de nadruk ligt op actuele know-how van de aanwezigen, teamspirit en die bourgondische gezelligheid. Dat doen we door in Middelburg met elkaar aan tafel te gaan en tussen de gangen door in teams allerlei vragen te beantwoorden over ons prachtige kleine kikkerlandje.

Teamwork is erg belangrijk en uiteindelijk gaat het er natuurlijk om om de eerste plek te bemachtigen. Bij de teamindeling zal telkens een mooie mix van Midden-Zeeuwen, Zeeuws-Vlamingen en geïnteresseerden worden gemaakt zodat iedereen elkaar ook echt beter leert kennen gedurende de avond. Laat het voor potentiële leden eveneens een extra trigger zijn om onze mooie kring te komen versterken!

Programma & locatie

  • 19.00 uur         : ontvangst
  • 19.15 uur         : aanvang diner(buffet) en “ik hou van Holland”
  • 22.00 uur         : naborrel en afsluiting

 

  • locatie             : Van der Valk Hotel Middelburg | Paukenweg 3 | Middelburg
  • parkeren          : op het terrein

 

Introducees 

Uiteraard is je partner van harte welkom. Zoals al gezegd staat het je ook vrij om iemand uit je netwerk mee te nemen die in aanmerking zou kunnen komen voor het kringlidmaatschap. De criteria kun je altijd nog even bij je bestuur checken!

Kosten

De kosten van deze prachtige avond bedragen voor: 

  • leden               : € 0,--
  • introducees     : € 72,-- p.p.

Inschrijving

Klik op de aanmeldknop om je op te geven. Ook je introducee kun je in het systeem registreren. Problemen met aanmelden, vragen of dieetwensen? Neem dan contact op met Laurens Elenbaas via laurens@elenbaas.nl.

JM Midden-Zeeland 16 oktober "ik hou van holland"

Van der Valk Hotel Middelburg
Paukenweg 3
4337 WH Middelburg

Auto Lopen Tram Fiets