Jong Management

JM Midden-Zeeland 17 september Dagactiviteit

Jullie hebben het natuurlijk allemaal al in de agenda staan: dinsdag 17 september is het weer tijd voor onze dagactiviteit!

Bezoek Wijnkoperij Platenburg
We gaan op bezoek bij Wijnkoperij Platenburg. Julien Platenburg heeft de wijnkoperij van zijn ouders overgenomen, een familiebedrijf sinds 1894! Julien (tevens lid van JM kring Rotterdam) is zelf een erg enthousiaste, positief ingestelde ondernemer die vol passie kan vertellen over wijnen. Daarnaast gaan we ook heerlijke wijnen proeven!

Bezoek Christine le Duc
Na het bezoek aan Wijnkoperij Platenburg gaan we op bezoek bij Christine le Duc. De Zeeuwse CEO Audrey van Ham is een zeer ambitieuze directeur met een sterke visie op haar sector en op retail. Zij gaat in op het business model van haar bedrijf en haar toekomstvisie. Christine le Duc is natuurlijk een erotisch merk, maar Audrey van Ham ziet dat niet als iets expliciet. In een groot interview in het FD zegt zij: "Dit is gewoon business".

Audrey van Ham spreekt over de sector, maar ook over de toekomst van online en offline sales en marketing. De retailsector verandert enorm snel en zij heeft hier veel vernieuwende ideeën over.

Programma

14.45 - 15.00 uur Inloop Rotterdam
15.00 - 16.55 uur Presentatie en wijnproeverij Wijnkoperij Platenburg door directeur/eigenaar Julien Platenburg
16.55 - 17.00 uur Lopen naar Christine le Duc
17.00 - 18.30 uur Presentatie en rondleiding Christine le Duc door CEO Audrey van Ham
19.00 uur Eten en drinken

We gaan ervan uit op deze manier een leuk programma aan te bieden met voor ieder wat wils. Voor het luttele bedrag van €15,- ben je een hele middag én avond onder de pannen! Uiteraard zijn partners ook van harte welkom, zij betalen €40,- per persoon.

Je kan je tot dinsdag 10 september a.s. kosteloos afmelden voor de bijeenkomst.

Vanuit de activiteitencommissie zullen we kort voor 17 september inventariseren wie er allemaal meegaat en nog een voorstel doen voor carpool. Op die manier kan ook de heen- en terugreis in een gezellige ambiance worden doorgebracht.

Wil je zo snel mogelijk laten weten of je erbij bent?

JM Midden-Zeeland 17 september Dagactiviteit

Wijnkoperij Platenburg
Goudsesingel 332-A
3011 KK Rotterdam

Auto Lopen Tram Fiets