Jong Management

JM Midden-Zeeland 18 feb Bedrijfsbezoek TenneT

Wie Zeeland in rijdt, vraagt zich wel eens af wat er nu toch gebouwd wordt langs de A58 bij Rilland? Of waarom de hoogspanningsverbinding door Zeeland vervangen moet worden? Deze nieuwe hoogspanningsverbinding is niet alleen belangrijk voor de leveringszekerheid van elektriciteit in de provincie Zeeland, maar ook om de op te wekken duurzame energie van de nieuwe windparken voor de kust van Walcheren te transporteren.  

Op dinsdag 18 februari a.s. is Jong Management uitgenodigd in het informatiecentrum van TenneT (het oude stationsgebouw van Kruiningen). Om 19:00 uur starten we met een presentatie over de 380kV lijn die TenneT aanlegt. Er wordt ons alle ins en outs vertelt over de nieuwe hoogspanningsverbinding en hoe bijvoorbeeld een wintrack nou eigenlijk wordt gebouwd? Er is volop gelegenheid voor het stellen van vragen en het bekijken van alles wat met het project te maken heeft (zelfs via Virtual Reality).

Bij hoge uitzondering en speciaal voor ons is het informatiecentrum ’s avonds geopend. Voor de liefhebbers zullen we  – op eigen kosten – voorafgaand aan de bijeenkomst gezamenlijk een eenvoudig hapje eten bij Zee-Eterij De Viskeete in Yerseke. Als je wilt mee-eten, stuur dan even een mailtje naar Eva. Eventuele allergieën en dieetwensen kunnen ook aan haar worden doorgegeven: eva.barrettapiana@actiefwerkt.nl.

Het programma ziet er als volgt uit:

17:15 – Inloop Zee-eterij de Viskeete

17:30 – 18:40 uur Gezamenlijk eten

18:40 – 19:00 uur Inloop TenneT

19:00 - 20:30 uur TenneT Presentatie

20:30 - Borrel

Uiteraard zijn partners ook welkom bij het eten en deze bijeenkomst. Je kunt je partner aanmelden via ‘introducees’ op de pagina die je ziet nadat je jezelf hebt aangemeld. Ben je kandidaat-lid en je wilt je partner meenemen, stuur dan even een mailtje naar Eva (eva.barrettapiana@actiefwerkt.nl)

Bezoekadres:
TenneT Informatiecentrum (het oude stationsgebouw)
Stationsweg 23
4416 PH Kruiningen

Restaurant:
Zee-eterij De Viskeete

Havendijk 36
Yerseke

Kom allemaal dinsdag 18 februari a.s. naar deze interessante avond!

JM Midden-Zeeland 18 feb Bedrijfsbezoek TenneT

TenneT Informatiecentrum (het oude stationsgebouw)
Stationsweg 23
4416 PH Kruiningen

Auto Lopen Tram Fiets