Jong Management

JM Midden-Zeeland 18 juni Motiveer je medewerkers!

Gedrevenheid bij werknemers is juist nu extra belangrijk in een gespannen arbeidsmarkt met veel vacatures. Hoe houd je je personeel betrokken én loyaal? Hoe motiveer je je medewerkers nu echt? Hoe vind je uit wat hun passie is? En hoe pas je dat in het dagelijkse werkleven toe, zodat niet alleen je medewerkers, maar ook jij als bedrijf er blij van wordt? Dat is een uitdaging voor het bedrijfsleven in Zeeland en dinsdag 18 juni a.s. helpt Christine Bender ons een antwoord te vinden.

Christine is professioneel coach en specialist in gedragsveranderingen. Oftewel, heb je het lef om beslissingen te nemen én door te zetten? Ze zal ingaan op hoe je het vuur aanwakkert en zo je werknemers optimaal laat functioneren.

In een interactieve sessie geeft ze ons eerst een coaching tool als leidraad om de passie van je medewerkers te vinden. Dit is het uitgangspunt voor motivatie. Vervolgens gaan we er allemaal zelf mee aan de slag, want hoe mooi is het om op basis van onze eigen passie en sterkste punten te ondervinden waar nog meer potentie bij ons ligt. Om deze kennis te gebruiken voor het aansturen van onze medewerkers.

Christine is van oorsprong Duitse en heeft na haar studie bedrijfskunde in een aantal internationale functies gewerkt bij Siemens in Karlsruhe, Canada en op het hoofdkantoor in München voordat ze 5 jaar geleden voor Nederland koos. Sindsdien leidt ze haar bedrijf als systemische Business Coach en Spreker met opdrachtgevers uit Nederland én Duitsland.

Programma:

19:00 uur  Inloop
19:30 uur  Start interactieve sessie
21:00 uur  Afsluiting met borrel

Ook partners zijn van harte welkom en zijn via de gebruikelijke weg in het systeem aan te melden.

JM Midden-Zeeland 18 juni Motiveer je medewerkers!

Hotel Loskade 45
Loskade 45
4331 HX Middelburg

Auto Lopen Tram Fiets