Jong Management

JM Midden-Zeeland 19 oktober bijeenkomst Zeeuws VL

Op dinsdag 19 oktober maakt JM Midden-Zeeland samen met JM Zeeuws-Vlaanderen een reis door de tijd. We ontdekken de verborgen steegjes en grillige grachten van Middelburg tijdens een unieke wandeltocht! Vol humor, absurditeiten, spanning, bruggetjes naar heden en verleden! Voorafgaand verzamelen we bij Nedbase waar we ontvangen worden door mede-eigenaar Jacco de Leeuw. Onder het genot van een hapje en drankje bespreken we de laatste trends en ontwikkelingen over online branding. Heb jij grip op online?

In 20 jaar tijd is Nedbase uitgegroeid tot hét toonaangevende internetbureau in Zeeland. Zij weten hoe online werkt en vinden het belangrijk dat niet alleen zij, maar ook jij, op de hoogte bent van de laatste trends en ontwikkelingen. Samen met 45 vakidioten, kantoren in Middelburg, Goes en Terneuzen, werken ze aan ijzersterke internetprojecten. Van websites tot online marketing en van een social intranet tot mobiele apps. Nedbase weet hoe online werkt!

Het programma ziet er als volgt uit:

 

17:00 – 17:15 Inloop Nedbase Digital Agency

17:15 – 18:30 uur Workshop Nedbase Academy

18:30 – 20:00 uur Historische wandeling Middelburg

20:00 – 21:00 uur Gezamenlijk eten

21:00 – Afsluiting met borrel en (Ajax wedstrijd voor de liefhebbers ;))

Bezoekadres
Nedbase Digital Agency
Molenwater 81
4331 SE MIDDELBURG
(let op betaald parkeren)

Graag uiterlijk aanmelden vóór 11 oktober.
 Ben je kandidaat-lid, stuur dan even een mailtje naar Eva (eva.barrettapiana@actiefwerkt.nl). Het beloofd een interessante en gezellige avond te worden. Hopelijk tot dan!

JM Midden-Zeeland 19 oktober bijeenkomst Zeeuws VL

Middelburg
Molenwater 81
4331SE Middelburg

Auto Lopen Tram Fiets