Jong Management

JM Midden-Zeeland 20 augustus Bedrijfsbezoek VKP

Dinsdag 20 augustus a.s. zijn we te gast bij VKP (Van Kooten Projecten) in Kapelle.

"Een innovatief bedrijf dat zich zou richten op de totaal ontzorging van aannemers in Zeeland. Dat was het idee waarmee Niels en Artjan van Kooten in 2003 Van Kooten Projecten v.o.f. oprichtten: met een schuur als opslagruimte en een bus als werkplaats. Ze konden toen nog niet voorzien dat VKP zo succesvol zou worden. Betrouwbaarheid, zekerheid, continuïteit, ontzorging, collegialiteit en teamwork: trouw aan die uitgangspunten groeide en groeit het bedrijf nog altijd stevig door.

Via een pand aan de Houtkade in Goes en aan de Oostpolderweg in Krabbendijke, vestigde VKP zich uiteindelijk in het huidige nieuwbouwpand aan de Veilingweg 2 te Kapelle. De onderneming breidde zich snel uit en in 2006 is de rechtsvorm van het bedrijf gewijzigd in een besloten vennootschap. Inmiddels werken er dagelijks circa 80 medewerkers aan de projecten van VKP. De grenzen van Zeeland zijn al lang vervaagd; Het werkgebied omvat inmiddels Zuid-West Nederland en het Vlaams gewest in België." (Bron: www.vkpbouw.com)

Hierbij de uitnodiging van Niels van Kooten (Eigenaar / Technisch directeur):

Zoals besproken zijn jullie 20-08 allen hartelijk welkom bij ons te Kapelle. Wij zullen ons best doen om jullie mee te nemen in ons VKP-verhaal en onze toekomstvisie op het gebied van automatisering in de bouw te delen.

Programma is als volgt:

19.15 - 19.30 uur  Inloop
19.30 - 20.00 uur  Presentatie
20.00 - 20.45 uur  Rondleiding door productieruimtes
20.45 - 22.00 uur  Borrel

Ontvangstadres: Kantoor VKP: Kloosterpoort 1 te Kapelle

Ik samen met onze Hoofd commercie Matthias van Burg zullen jullie gastheren zijn voor deze avond. We zien uit naar jullie komst!

Voor nu alvast een mooie vakantieperiode en tot 20-08!

Met vriendelijke groet,

Niels van Kooten

Het wordt een leuk bedrijfsbezoek dus meld je snel aan!

JM Midden-Zeeland 20 augustus Bedrijfsbezoek VKP

VKP
Kloosterpoort 1
4421 SN Kapelle

Auto Lopen Tram Fiets