Jong Management

JM Midden-Zeeland 20 juni Schouwburg Middelburg

Op dinsdag 20 juni is Jong Management Midden-Zeeland te gast in de Schouwburg Middelburg.

Op 12 september 2017 ging de sloophamer door de schouwburg aan het Molenwater, begin december 2017 begon de verbouwing door Bouwgroep Peters, Timmerfabriek en Interieurbouw Wondergem en Paree Expert in Techniek. Medio 2018 kwam aan het grote werk een einde en kreeg Frans Lievens van Zeeland Theaters officieel de sleutel van het theater.

Lievens is 71 jaar. Nog altijd bestiert hij een imperium met naast Schouwburg Middelburg ook Scheldetheater, Theater De Mythe, Studio A58, Reynaertland in Hulst (zwembad, horeca, evenementen) en sportcomplex De Eenhoorn in Oostburg. ,,Ik geniet nog steeds. Van de bedrijven, van de mensen met wie ik werk, maar vooral ook van mijn familie. Ik heb een hartstikke mooi gezin en zeven kleinkinderen. Mijn allergrootste kapitaal zit in mijn gezin. Dat is echt de beste en belangrijkste investering die je kunt doen.”

Tijdens deze avond hopen we nog meer te horen over belangrijke levenslessen, 47 jaar ondernemerschap en het overdragen aan de volgende generatie. Ook krijgen we een rondleiding door het bijzondere pand, dus meld je snel aan!

17:45 – 19:45 uur Eten bij Theater-Restaurant De Koepoort (eigen bijdrage)

19:45 – 20:00 uur Verplaatsen naar de zaal

20:00 – 20:30 uur Presentatie door theaterdirecteur en ondernemer Frans Lievens over het bedrijf, zijn toekomstplannen en zijn visie

20:30 – 21:00 uur Rondleiding

21:00 – 22:00 uur Afsluiting met een borrel

Als je vooraf mee-eet graag aanmelden per mail vóór 13 juni. Uiteraard zijn partners ook welkom bij het eten en deze bijeenkomst. Je kunt je partner aanmelden via ‘introducees’ op de pagina nadat je jezelf hebt aangemeld. Graag tot dan!

JM Midden-Zeeland 20 juni Schouwburg Middelburg

Schouwburg Middelburg
Molenwater 99
4331 SG Middelburg

Auto Lopen Tram Fiets