Jong Management

JM Midden-Zeeland 20 oktober KAHOOT QUIZ

Naar aanleiding van de recente persconferentie het verzoek om dinsdag 20 oktober onder voorbehoud te reserveren. Vanwege de landelijke extra maatregelen zal het bestuur 1 á 2 dagen van te voren besluiten of we de bijeenkomst kunnen voortzetten.

Zakelijk, interactief en actueel. Dat zijn de sleutelwoorden voor deze avond. Op dinsdag 20 oktober opent Reint van Nieuwenhuijzen voor ons de deuren van zijn schuur. Daar hebben we voldoende ruimte voor een interactieve en leerzame bijeenkomst op anderhalve meter.

We beginnen de avond met een gezellige herfstmaaltijd en vervolgen dit met een zakelijke KAHOOT QUIZ. Tom Verdonk is onze ''Host'' deze avond en begeleid ons tijdens een interactieve quiz over topics waar we allemaal mee te maken hebben rondom leiderschap. Op een orginele en effectieve manier wisselen we kennis en ervaringen met elkaar uit in de vorm van een spel. Vergeet je telefoon niet op kantoor want die heb je namelijk nodig als stemkastje tijdens de quiz!

 

Programma voor deze avond:

17:45 - 18:00 uur Inloop

18:00 - 19:00 uur gezamelijke herfstmaaltijd

19:00 - 20:30 uur KAHOOT QUIZ 

 

Bezoekadres:

Langeweg 24

4339 PA Nieuw en St Joosland

 

Let op: Kosteloos afmelden kan t/m 15 oktober. Daarna worden kosten in rekening gebracht.

Mocht je de volgende symptomen hebben:  verkoudheid, niezen, keelpijn, benauwdheid of koorts dan vragen we je af te melden voor deze bijeenkomst.

JM Midden-Zeeland 20 oktober KAHOOT QUIZ

Nieuw en St Joosland
Langeweg 24
4339 PA Nieuw en st Joostland

Auto Lopen Tram Fiets