Jong Management

JM Midden-Zeeland 21 juni Hotel de Timmerfabriek

Na het bezoek aan Omoda en de Dagactiviteit (VDL en Simac) staat er weer een volgend leuk bedrijfsbezoek op de planning. Dinsdag 21 juni a.s. brengen we een bezoek aan Kloeg Collection en hun pasgeopende Hotel de Timmerfabriek in Vlissingen.

De Rijksmonumentale Timmerfabriek uit 1914 is getransformeerd tot een 4-sterren hotel met Gastrobar. Er zijn 68 luxe kamers/suites, een restaurant, bar en terras gerealiseerd. De unieke industriële sfeer en gastronomische setting maakt een bezoek aan Hotel de Timmerfabriek tot een bijzondere ervaring. Michel Kloeg, eigenaar van familiebedrijf Kloeg Collection, vertelt ons er graag meer over.

Kloeg Collection bestaat uit luxe 4-sterren vakantieverblijven op mooie locaties. Kwaliteit is de belangrijkste kernwaarde van Kloeg Collection. Daarom streven zij naar een beleving op 5-sterrenniveau. Dit bereiken ze door blijvend te herinvesteren in hun accommodaties. Collegiaal zijn ze niet anders. Een familiaire band onder collega’s staat uiteindelijk gelijk aan een fijne werksfeer, welke onderdeel is van de ervaring van hun gasten. Met respect voor elkaar en voor elkaars mening proberen ze het beste uit elkaar en uit zichzelf te halen. Binnen het familiebedrijf streven ze tenslotte naar de beste ervaring voor iedereen.

Programma:
17:45 – 18:00 uur Inloop
18:00 – 18:30 uur Presentatie door Michel Kloeg over de ontwikkeling van het hotel, zijn toekomstplannen en zijn visie op gastvrijheid
18:30 – 19:00 uur Rondleiding
19:00 – 21:00 uur Eten in de Gastrobar 
21:00 – 22:00 uur Afsluiting met een borrel

Uiteraard zijn partners ook welkom bij het eten en deze bijeenkomst. Je kunt je partner aanmelden via 'introducees'. Ben je kandidaat-lid en je wilt je partner meenemen, stuur dan even een mailtje naar Eva (eva.barrettapiana@actiefwerkt.nl). Aanmelden voor deze bijeenkomt kan t/m 14 juni. Tot dan!

JM Midden-Zeeland 21 juni Hotel de Timmerfabriek

Hotel de Timmerfabriek
Albionkade 301
4381KZ Vlissingen

Auto Lopen Tram Fiets