Jong Management

JM Midden Zeeland 22 september Vreetrace

Op vrijdag 22 september is het tijd voor onze traditionele Vreetrace. En dit jaar in een nieuw jasje gestoken! Het goede nieuws is dat niemand hoeft te koken dit jaar!!! Maar het blijft wel een race... Maikel Goudzwaard ontvangt ons met een apertief bij Brasserie de Zeester waar we starten met een heerlijk voorgerecht. Daar hoor je vervolgens weer waar je naar toe mag racen voor het hoofdgerecht bij een ander JM lid. En nóg later onmoeten we elkaar voor een toetje en een afsluitende borrel (of koffie).

Starttijd en adres: Inloop tussen 17:30 uur en 18:15  (Gorishoeksedijk 35, Scherpenisse)

Uiteindelijk sluiten we de avond af in Hotel Brasserie Smits. Namens Erwin van der Linden mogen we 25% korting aanbieden voor een hotel overnachting voor JM-ers die nog gezellig een avondje willen doorzakken. Hiervoor kun je tijdig de kortingscode aanvragen bij Eva en jouw kamer reserveren via de website.

We vragen je om jou (én je eventuele partner) zo snel mogelijk aan te melden, uiterlijk op 15 september a.s. Je partner kun je aanmelden via het knopje "introducee", dat verschijnt nadat je jezelf hebt aangemeld. Kosten zijn voor eigen rekening en verrekening volgt na het evenement. Het wordt een fantastische avond en hopen jullie allen te zien!

JM Midden Zeeland 22 september Vreetrace

Nader bepaald
Gorishoeksedijk 35
4694 PJ Scherpenisse

Auto Lopen Tram Fiets