Jong Management

JM Midden-Zeeland Bedrijfsbezoek Van Ouwerkerk

We worden door JM lid Sander van Ouwerkerk welkom geheten bij zijn bedrijf voor een presentatie en rondleiding. Van Ouwerkerk is specialist in de winning van vele soorten zand en schelpen. Ook handelen zij in een breed assortiment (sier)grind, breek- en betonzanden, granulaat, splitten en klei. De producten worden zowel over water als over de weg geleverd. Van Ouwerkerk beschik over een op- en overslagterrein van circa 4 hectare in Middelburg en diverse schepen. De afnemers variëren van particulieren tot grote infrastructurele projecten in (Zuidwest-)Nederland, België en (Noord-)Frankrijk.

Van Ouwerkerk is een familiebedrijf met een historie die zo’n 180 jaar teruggaat! Inmiddels staan Ronald en Sander van Ouwerkerk (de 6e generatie) aan het roer. Naast de volledige bemanningen op de schepen, worden zij op de locatie in Middelburg bijgestaan door zo’n 15 collega’s. Samen met hun partners zorgen zij ervoor dat materialen tijdig worden geleverd en voldoen aan de gewenste kwaliteit. Als onafhankelijk familiebedrijf zijn zij voor relaties een professionele en betrouwbare partner. Flexibiliteit, loyaliteit en oplossingsgerichtheid zijn hun kernwaarden. ‘Vanuit de thuishaven bevaren zij bestaande én nieuwe wegen’.

Programma:

17:30-19:15 Eten bij Van der Valk Middelburg (eigen bijdrage)
19:15-19:30 Ontvangst Van Ouwerkerk (Uijterschootweg 14, 4338 PN Middelburg)
19:30-20:15 Presentatie Sander van Ouwerkerk
20:15-21:15 Rondleiding
21:15-22:00 Afsluiting met een borrel

Als je vooraf mee-eet graag aanmelden per mail vóór 14 november. Uiteraard zijn partners ook welkom bij het eten en deze bijeenkomst. Je kunt je partner aanmelden via ‘introducees’ op de pagina nadat je jezelf hebt aangemeld. Graag tot dan!

JM Midden-Zeeland Bedrijfsbezoek Van Ouwerkerk

Van Ouwerkerk BV
Uijterschootweg 14
4338 PN Middelburg

Auto Lopen Tram Fiets