Jong Management

JM Nieuwjaarsborrel (incl. Partner)

Op 5 januari 2023 herstellen we een oude traditie tot volle glorie. We zullen dan weer de jaarlijkse nieuwjaarsborrel hebben inclusief partners. 

Samen met je mede-JM'ers proosten we op een succesvol 2023. Een jaar waarin Jong Management voor jou weer staat voor persoonlijke en zakelijke groei.

Over Wijnbar Walsjérôt

Bij Walsjérôt vinden ze wijn geweldig -dat hebben we dan alvast gemeen - en daarom willen ze je laten proeven! Proeven van goede wijnen, van verrassende wijnen en vooral ook: van veel wijnen! (kuch) Doordat je in kleine hoeveelheden kunt tappen, kun je ook heel veel proeven. (aaahhh, juist ja) 

Jaren geleden ontdekte oprichter Jelle dit tapsysteem bij een wijnbar in de Letse hoofdstad Riga. Daar heeft hij aardig wat uurtjes doorgebracht en het plan om dit ook ooit in Rotterdam te doen, bleef in zijn hoofd zitten. Na 12 jaar als belastingadviseur te hebben gewerkt, ging hij ervoor! Een toffe bar, chique aankleding, topkwaliteit wijn en toch een laagdrempelige en ontspannen sfeer. 

We gaan het meemaken. 

Neem je partner mee!

Als je het leuk vindt om je partner te laten zien met welke mensen je minimaal eens per maand optrekt, neem deze dan mee! Je kunt je partner ook via de aanmeldbutton aanmelden, dan weten we hoeveel hapjes we kunnen bestellen.

Hele fijne feestdagen gewenst, tot volgend jaar!

Namens het Jong Management Rotterdam Bestuur

JM Nieuwjaarsborrel (incl. Partner)

Walsjerot
Bentinckplein 5
3039 KL rotterdam

Auto Lopen Tram Fiets