Jong Management

JM Nieuwjaarsdiner

Beste JM vrienden,

Vandaag is het zover. We willen jullie van harte uitnodigen om op 09 januari 2021 samen het nieuwe jaar te vieren.

Dit doen we zoals gebruikelijk met een nieuwjaarsdiner.

 

We zijn in volle voorbereiding om er ook dit jaar weer een bijzonder moment van te maken. Met een beetje terugkijken, vooruitkijken naar wat 2021 gaat brengen, maar vooral ook samen lachen en eten.

Om te garanderen dat we iets doen wat zeker door kan gaan hebben we gekozen in kleinere groepen, zonder partner, samen te komen. We gaan in groepjes van maximaal 4 personen luxe dineren en zoeken gedurende de avond wat interactie met de andere groepen. Een goed restaurant doet alle voorbereiding zodat wij met minimale inspanning kunnen genieten van grootse gerechten.

Om de avond een nieuwjaarskarakter te geven willen we jullie vragen je joggingbroek en fleece trui in te ruilen voor een chique tenue. De dresscode is cocktail. Dat is dan ook meteen een mooie gelegenheid om een goede indruk achter te laten bij kandidaat leden. Er zijn diverse mensen geïnteresseerd om bij JM te komen en we vinden het nieuwjaarsdiner een mooie gelegenheid om kennis te maken. In veel groepjes zal dus één nieuw gezicht te zien zijn.

 

Om alles tot in de puntjes te regelen hebben we een klein beetje hulp nodig. Dit kan al door zo vroeg mogelijk aan te geven of je er wel / niet bij bent. Geef dan ook meteen je dieetwensen door. Maar ook als je het leuk vindt om als gastheer / gastvrouw 3 mensen te ontvangen horen we graag van je. We zouden het fijn vinden als er 4 of 5 locaties zijn om bij elkaar te komen. Je kunt even een appje naar iemand van de organisatie sturen.

 

Wij hebben er heel veel zin in en hopen er een bijzonder moment van te maken. Tot dan….!

 

Shanna, Joris en Ron

JM Nieuwjaarsdiner

NVT

Auto Lopen Tram Fiets