Jong Management

JM on tour -> Met overnachting! 4 op 5 november

Terug van weggeweest: JM on tour! We gaan met onze eigen kring op avontuur. Inspiratie – handen uit de mouwen – eerlijke gesprekken – en een klein feestje. Na lockdowns en drukte is dit het moment om aandacht te geven aan jouw persoonlijke en zakelijke groei. Dit wil je niet missen!

Ga je mee?

Praktisch
- Vertrek op vrijdag 4 november om 12.00 uur te Alkmaar
- Terug op zaterdag 5 november om 12.00 uur (er is geen programma zaterdag, na het ontbijt vertrekken we weer naar Alkmaar)
- We overnachten in tweepersoonskamers in een hotel (voor een éénpersoonskamer betaal je een toeslag)
- Midden van Nederland
- Een bomvol programma: op bezoek bij een mede JM’er in het land, een creatieve sessie, een strategische sessie en veel lekker eten en drinken.
- Uniek: er zitten geen kosten verbonden aan je deelname, bij annulering (tot een week van te voren) betaal je echter de kosten die wij moeten maken voor de annulering. 

Tot slot: We hebben rekening gehouden met een half programma. Wens je enkel de vrijdag aan te haken, dan is het OV terug in de avond goed te doen (als de treinen niet staken haha), wens je juist enkel in de avond aan te haken, dan is dat ook mogelijk. Voor de mogelijkheden meld je bij Mirella of Bas!

JM on tour -> Met overnachting! 4 op 5 november

Dat ga je ontdekken!

Auto Lopen Tram Fiets