Jong Management

JM Ondernemer van het Jaar 2021

Wie wordt de Jong Management Ondernemer van het Jaar 2021?

Op woensdag 14 april wordt voor de 12e keer de JM Ondernemer van het Jaar verkiezing gehouden. In 2020 ging Merijn Klarenbeek van Elitac er met de hoofdprijs vandoor. Maar wie wordt in 2021 de JM Ondernemer van het Jaar?

De verkiezing zal dit jaar online plaatsvinden. Dit maakt dat het publiek uit een onbeperkt aantal mensen mag bestaan en je vanuit alle hoeken van het land kan meekijken. Log dus vanaf de bank in, pak er een borreltje bij en geniet van de pitches van de meest inspirerende JM ondernemers. Meld je nu aan!  

Wanneer? Woensdag 14 april
Hoe laat? Vanaf 20.00 tot 22.00 uur
Waar? Te volgen via een online livestream

De finalisten
De volgende vier finalisten zullen op 14 april hun verhaal pitchen en laten zien waarom ze vinden dat juist zij er met de prestigieuze titel vandoor moeten gaan!

- Casper Bakker – Picqer (kring Arnhem - Nijmegen)
- Martijn de Ruiter – Explect (kring Rotterdam)
- Dave Schiphorst – Out of the Office (kring Stedendriehoek en kring Utrecht)
- Ando Tuininga – Pure Africa (kring Zwolle)

De jury

Op woensdagavond 14 april zal de jury haar oordeel vellen. Zij zal beslissen welk JM lid de titel een jaar lang mag voeren, en mag lunchen met Ingrid Thijssen (Voorzitter VNO-NCW). De jury bestaat uit Daan Lammers (CEO Lameco en voorzitter JM), Thomas Grosfeld (Teammanager VNO-NCW), Merijn Klarenbeek (CEO Elitac en winnaar OvhJ 2020) en Wouter van den Briel (Client Services Director Van Benthem & Keulen).

Programma ‘Ondernemer van het Jaar’
20.00 uur – Welkomstwoord
20.05 uur – Woord van de sponsor Van Benthem & Keulen
20.15 uur – Pitch 1 & 2
20.45 uur – Korte pauze
21.00 uur – Pitch 3 & 4
21.30 uur – Juryberaad
21.45 uur – Bekendmaking winnaar en uitreiking prijs

Aanmelden

Kijk je uit naar een inspirerende avond waar vier JM collega’s in de finale van de JM Ondernemer van het Jaar verkiezing strijden om de felbegeerde beker? Meld je dan nu aan om erbij te zijn. De inschrijving loopt via het JM-ledensysteem.

JM Ondernemer van het Jaar 2021

Online livestream

Auto Lopen Tram Fiets