Jong Management

JM Ondernemerstafel in samenwerking met VNO-NCW

Jong Management en VNO-NCW hebben een inspirerende ondernemerstafel op een unieke locatie in Amsterdam georganiseerd. Tijdens deze bijeenkomst hebben we beleeft, ervaren én geproeft wat deze regio te bieden heeft op politiek, cultureel en culinair vlak!

Aan tafel habben we twee inspirerende sprekers; Marco Wiesehahn-Vrijman, Manager Collectieve Belangenbehartiging van Evofenedex en Tijs Roelofs, Hoofd Stedelijk Innovatie CTO Innovatieteam van Gemeente Amsterdam. 

Zij gaven vanuit verschillende invalshoeken hun verfrissende kijk op belangenbehartiging en het mobiliteitsvraagstuk in metropool Amsterdam. Vervolgens kregen leden van Jong Management en VNO-NCW de kans hun kennis en ervaringen te delen met elkaar en te discussieren. 

Wat is de huidige situatie van het mobiliteitsvraagstuk? Hoe om te gaan met deze speerpunten als belangenbehartiger en als gemeente? Welke innovatieve programma's zijn er? Hoe kijken onze sprekers naar de toekomst?

Tot slot heeft de gastheer van Wijngaard De Amsteltuin Amstelveen ons een rondleiding aan geboden door de wijngaard in dit prachtige recreatiegebied Langs de Akker in Amstelveen. 

We bedanken jullie voor jullie komst! 

JM Ondernemerstafel in samenwerking met VNO-NCW

Wijngaard de Amsteltuin
Langs de Akker 5
1186 DA Amstelveen

Auto Lopen Tram Fiets