Jong Management

JM Rijngouwe - Bezoek Freepack Software - 17 mei

Uitnodiging JM RijnGouwe – 17 mei 2022 
Op 17 mei zijn we met Jong Management RijnGouwe te gast bij Freepack Software BV in Alphen aan den Rijn. Frans van Duijnen is de 2e generatie in het familiebedrijf en directeur eigenaar van Freepack (www.freepack.nl).

Familiebedrijf in software voor de flexmarkt
Freepack levert specialistische software aan kleine- en middelgrote uitzendbureaus in heel Nederland, waarmee je het hele werkproces binnen een uitzendbureau kunt automatiseren. Dat doen we al sinds 1995 vanuit de wereldstad Alphen aan den Rijn. Ik zal jullie in begrijpelijke taal meenemen in de wereld van specialistische software, het ondernemen in de flexbranche en het werken in een familiebedrijf. Daarnaast ben ik ook lid van Jong Management (JM Delft en JM Internationaal).

Winter BBQ
Omdat je software niet kunt eten, maar je bij mij nooit zult verhongeren, organiseren we tevens een kwalitatief hoogstaande BBQ, verzorgd door de lokale keurslager Loek van Vliet. Verwacht dus geen standaard hamburger en saté, maar wel gerechten als pulled pork, runderlende, porchetta en zalm. Geef tijdig en het liefst vóór woensdag 10 mei door of je bepaalde dieetwensen hebt. Loek is zo’n beetje de enige slager die ik ken waarbij je ook vegetarische maaltijden en visgerechten kunt krijgen. Dus hou je niet van verhalen over software, maar wel van lekker eten, dan ben je meer dan welkom.

Programma
18:00 – 18:30 uur – ontvangst en introductie
18:30 – 19:30 uur – BBQ
19:30 – 20:15 uur – Presentatie
20:15 – Borrel

Adres
Wilhelminalaan 23
2405 EB Alphen aan den Rijn
(vanaf 18.00 uur gratis parkeren)

We hopen jullie allemaal te zien op dinsdag 17 mei! 

Rob, Erik en Elisabeth 

JM Rijngouwe - Bezoek Freepack Software - 17 mei

Freepack Software BV
Wilhelminalaan 23
2405 EB Alphen aan den Rijn

Auto Lopen Tram Fiets