Jong Management

JM Rijngouwe - E-sports game Arena - 28 september

Heb je altijd al jouw zoon, dochter of buurjongen willen verslaan met Fifa of MarioKart? Kom dan op dinsdag 28 september as naar Jong Management! Wij gaan gamen bij de E-Sports Game Arena in Alphen aan den Rijn!

Thomas Runhart is in 2017 begonnen als ondernemer met de E-Sports Game Arena. Een plek vol games gecombineerd met een gezellige bar. Het is de ideale plek voor na school, je kan er een spelcomputer huren, VR ervaren en er zijn toernooien en evenementen. E-Sports zijn hip! Kijk maar naar de E-Formule 1 of de E-Eredivisie. En wat denk je van de uren aan video op Youtube waarbij mensen kijken naar hoe e-sporters hun game spelen!

We starten met een lekkere maaltijd. Daarna vertelt Thomas ons in een notendop zijn ondernemersverhaal. Uiteraard is er daarna genoeg tijd om te gamen! Of je nu een doorgewinterde gamer bent of nog nooit een controller hebt aangeraakt; je gaat je zeker vermaken op de Nintendo Switch of Playstation 4 met games als Fifa, Mario Kart, Smash Bors en Just Dance. Daarnaast kan je ook poolen, jenga spelen en darten. 

Programma:
17.45 Inloop
18.15 Maaltijd met friet, hamburger, etc 
19.00 Welkomswoord door Erik 
19.05 Voorstellen Thomas Runhart
19.30 Gamen!
21.30 Borrel

E-Sports Game Arena
Raadhuisstraat 134
2406 AJ Alphen aan den Rijn

https://esportsgamearena.nl/ 

Introducees zijn van harte welkom. Dan graag vooraf een berichtje in de app-groep van onze kring.

Let op, de corona-check app is verplicht bij deze bijeenkomst. 

Tot de 28e!

Erik, Elisabeth en Rob 

JM Rijngouwe - E-sports game Arena - 28 september

E-sports Game Arena
Raadhuisstraat 134
2406 AJ Alphen aan den Rijn

Auto Lopen Tram Fiets