Jong Management

JM Rondvaart Westland 7 september

Beste JM'er,

Wij hopen dat je een heerlijke zomer hebt gehad, waarin je mooie tijd hebt kunnen doorbrengen met het gezin en/of vrienden. Misschien ook wel een periode waarin je na lange tijd weer ontspanning hebt kunnen vinden en energie voor de komende periode.

Vanuit JM is er weer volle energie om de komende maanden een mooi programma neer te zetten met gave bedrijfsbezoeken en tijd om elkaar weer te zien en spreken.

Zet bijvoorbeeld alvast 12 oktober in jouw agenda. Dan zijn wij welkom bij ons gewaardeerd lid Uniglobe! Sylvia en Jelle zullen ons meenemen in de uitdagingen die zij tijdens Covid hebben gehad en hoe zij hier op een positieve manier invulling aan hebben gegeven, zodat ze weer helemaal klaar zijn voor een mooie toekomst!

En, mocht je ruimte hebben, koop dan ook nog jouw kaartje voor het Congres van 1-10. Een mooi programma en goed om ook de andere kringen weer een te spreken. Inmiddels is JM Westland met 12 personen aanwezig, dus dit belooft veel fun!

Verder is het goed om te zien dat het kwartet nog steeds plaatsvindt. Dit was zeker tijdens de lockdown een goede manier om elkaar toch nog te kunnen zien en spreken. Mocht het weer even geleden zijn, pak het vooral weer op!

Traditiegetrouw starten we na de zomer met een informele bijeenkomst. Dit jaar kiezen we voor een boottocht door het Westland, lekker in de buitenlucht en Covid - proof. Een prima gelegenheid om elkaar weer te spreken en en weer positieve energie te tanken. En wees gerust, bij veel animo huren we gewoon nog een boot, dus er is voldoende ruimte voor iedereen. Voor drinken en een klein borrelhapje wordt gezorgd. 

Programma:

-19.00: Opstap aan de Middenweg 20 Poeldijk. Er is hier voldoende parkeergelegenheid.

-19.15: afvaart

-21.30: aankomst op het beginpunt

We zien je graag de 7e!

Groet,

Bestuur JM Westland

JM Rondvaart Westland 7 september

Poeldijk
Middenweg
Poeldijk

Auto Lopen Tram Fiets