Jong Management

JM Rotterdam BBQ (augustus)

Zomervakantie... Auto inpakken, files naar Frankrijk, krijsende kinderen op de achterbank, (want vliegen kan niet meer vanwege vliegschaamte) een huisje dat hem net niet is, het weer dat tegenvalt of die rode verbrandde kop en nek, zand op onaangename plekken, kerkjes waar je in Nederland niet naartoe zou gaan maar nu om één of andere lamlendige reden toch naarbinnen gaat en voor je een beetje goed en wel gesettled bent... Mag het hele circus weer naar huis! 

Wij zeggen... Bespaar je de moeite! 

Blijf lekker thuis en geniet van de klimaatverandering in eigen land met jouw eigen JM kring Rotterdam.

Over Fontein

Aan het beroemde Hofplein in het hart van Rotterdam vind je Fontein, gevestigd in het voormalig Shell-gebouw. Net als de stad beweegt Fontein mee met het ritme van de dag. Hier begin je met een goede kop koffie, geniet je tijdens de lunch of diner van heerlijke gerechten en kom je samen met vrienden of collega’s om de dag af te sluiten met een gezellige borrel.

We ontmoeten elkaar op het terras beneden en mocht je je partner mee willen nemen, dan is deze meer dan welkom!

Meld je hier aan en geef het gelijk aan als je je partner meeneemt.

 

September

Omdat het programma voor de eerste donderdag in september zo goed is, is aanmelden niet nodig. We gaan er vanuit dat je er bij bent, je wil dit namelijk niet missen. Mocht je écht niet kunnen, meld je dan af vóór 21 augustus.

René Savelberg is onze spreker op deze avond, je kunt hem kennen als voormalig McDonalds-topman, gelieerd aan NLGroeit en bekend als Business Accelerator. Daarnaast is deze avond de aftrap van de kwartetten, de indeling en onderwerpen maken we dan bekend. De uitnodiging volgt nog, maar definitief blokken in de agenda moet nu dus al!

JM Rotterdam BBQ (augustus)

Fontein Rotterdam
Hofplein 19
3032AC Rotterdam

Auto Lopen Tram Fiets