Jong Management

[remote] HabitHacking - Let Old Habits Die Hard

TRY-OUT Remote Fasterclass HabitHacking [Incl. Borrelkit]

Ontdek de tools om nieuwe gewoonten te ontwikkelen bij jezelf én bij anderen. 

Humans are creatures of habits. Succes draait in veel gevallen om het dagelijks (her)ontwikkelen van onze gewoonten. Een nieuwe goede gewoonte zoals het hele team dagelijks pro-actief klanten laten benaderen kan je zaak zomaar stevig laten groeien. Het slopen van slechte gewoonten kan evengoed de sleutel zijn om meer uit je toko te halen. 

Dat kan beter!

Één derde van de mensen heeft hun goede voornemens al na twee weken opgegeven. Dat is zonde, want er is inmiddels een sloot aan wetenschappelijk onderzoek met praktische technieken om het leven op dit vlak makkelijker te maken. 

Ook sloopt ditzelfde onderzoek een aantal hardnekkige misvattingen. Zo blijkt wilskracht lang niet zo belangrijk als meeste mensen denken en is er meer mogelijk dan jij dacht. 

Na deze mini-workshop heb je het volgende bereikt:

  • Je begrijpt het fundament van Behavior Design en Habit Hacking
  • Je kan deze kennis toepassen om jouw eigen gewoontes aan te passen
  • je hebt een toolset om teamleden te coachen bij het af- of aanleren van nieuwe gewoonten.

NOTE: De sessie is 1,5 a 2 uur. Het is normaal een sessie van een dag dus dit is een experiment. 

Met Job ten Bosch als uw HabitHacker 

De afgelopen 15 jaar helpt Job met het team van Debatrix professionals en leiders om hun ideeen op een overtuigende en inspirerende manier te delen met de wereld. Eerder schreef hij het boek Ik Krijg Altijd Gelijk nav een reeks in nrc.next. Ook publiceerde hij artikelen bij NRC, CM: MT.nl, Sprout en natuurlijk de wekelijkse overtuigtips

De afgelopen 9 jaar heeft hij en zijn team zich verdiept in behavior design. Wat startte als sporadisch advies over framing en het overtuigender maken van offerten, ontwikkelde zich tot een nieuwe specialisatie in gedragsverandering bij organisaties (HabitHacking) waarbij zij organisaties helpen om de nieuwe strategie te vertalen naar dagelijkse handelingen en hun managers de praktische tools geven om hun collega's hierin te coachen.

[remote] HabitHacking - Let Old Habits Die Hard

Rotterdam
Zoom

Auto Lopen Tram Fiets