Jong Management

JM Utrecht online popquiz

Het is een bijzondere en roerige periode. De (werk)weken lopen anders dan we gewend zijn en er word mogelijk veel gevraagd van iedereen. Hoe blijf je bijvoorbeeld productief als je moet werken terwijl kinderen thuis zijn of wanneer er ineens andere dingen van je gevraagd worden? Geef de teamspirit een boost, laat je medewerkers, collega’s of vrienden merken dat ze fantastisch zijn. 

De popquiz is een sfeervolle vervanger van een face to face JM event én een perfecte toevoeging voor de vrijdagmiddagborrel. Tijdens de popquiz verzorgen onze muzikanten live muziek, wat de quiz extra leuk en interactief maakt. Alles komt voorbij: van die ‘gouwe ouwe’ tot de hits van nu. In teams gaan jullie onderling de strijd aan om artiesten en titels te raden, songteksten af te maken, filmmuziek te herkennen en punten te scoren tijdens de plaatjesrondes. We werken met leuke visuals en zoeken continu de interactie op. Dankzij de juiste technieken kunnen teams online goed samenwerken zonder dat de tegenstanders kunnen ‘afkijken’. De antwoorden vullen jullie in op digitale antwoordformulieren. Goed geregeld dus!

Wat kun je precies verwachten van de online popquiz?

Ontzettend veel plezier, muzikaliteit en gezelligheid. Zoals dat hoort tijdens een gezellige teamborrel of teamactiviteit! Dit alles bundelen we in zeven rondes waarin muziek centraal staat, natuurlijk telkens op een andere manier. 

RONDE 1: Raad het intro
RONDE 2: Tijd om te tellen
RONDE 3: Mash-up mania
RONDE 4: Oude koppen
RONDE 5: Muziek van het scherm én maak de tekst af
RONDE 6: Raad de videoclip
RONDE 7: Feest der herkenning

Wat de rondes precies inhouden ontdekken jullie tijdens de (online) popquiz. We laten namelijk graag het een en ander aan de verbeelding over… 

Durf jij de strijd aan te gaan? Meld je dan nu aan.

We starten woensdag 8 april om 20.00 met de Popquiz. Opstarten zal vanaf 19.45 u. 

Informatie over hoe je deel kunt nemen volgt nog.

Graag aanmelden voor maandag 6 april.

Tot horens!

Groet, Dave & Maartje

JM Utrecht online popquiz

Online

Auto Lopen Tram Fiets