Jong Management

JM Wijnreis

LET OP! Het evenement is verplaatst van 28 april t/m 1 mei naar 23 t/m 26 juni 2022.

Ahhh… Italië… Het land van veel zon, prachtige landschappen, heerlijk eten en natuurlijk wijn. Droom samen met ons weg tijdens de JM Wijnreis van 23 t/m 26 juni 2022. Een nieuwe, unieke ervaring… Eentje om van je bucketlist af te strepen. Ga je met ons mee? Geniet van een heerlijke reis naar Toscane met veel wijn en het beste gezelschap wat je kan wensen. Dat wil je niet missen!

Wanneer: 23 t/m 26 juni 2022
Kosten: € 675,- p.p. (excl. BTW). Dit is exclusief de vliegreis.

Wijn, wijn en nog eens wijn! De JM Wijnreis bestaat uit:

  • Drie overnachtingen in Italiaanse sferen
  • Drie verschillende wijnproeverijen
  • Een authentiek Italiaanse kookworkshop
  • Een olijfolieproeverij
  • En nog veel meer…

Ga jij met ons mee? Meld je dan snel aan!

Vliegticket
Het boeken van een groepsreis via een reisbureau is tegenwoordig niet makkelijker en/of goedkoper dan wanneer je zelf (individueel) een ticket boekt. Voor deze reis zou het ongeveer € 150 – 200 p.p. schelen als we er voor kiezen om de vliegtickets door een ieder zelf te laten boeken. Daarmee geven we meer flexibiliteit aan de deelnemers omdat we van een aantal deelnemers hebben begrepen dat sommige wellicht met eigen vervoer willen gaan of eerder willen komen/langer willen blijven. Voor meer informatie over de mogelijke vlucht, neem contact op met Lian.

Voor meer informatie over deze heerlijke wijntrip, neem je contact op met Marleen (marleen@flavouritewines.nl) of Lian (lian@fikskracht10.nl).

JM Wijnreis

Toscane, Italië

Auto Lopen Tram Fiets