Jong Management

JM ZVL naar Congres Westland

Beste JM-leden en oud JM-leden,

Vanuit Jong Management Nederland vindt elk jaar het landelijk congres plaats, ook dit jaar hopen we met onze kring weer met een mooie delegatie ricting het congres te gaan.

Tijd om dat te veranderen! Jong Management Westland zet ons Westland dagen lang in de spotlights voor ondernemend Nederland met het congres ‘Feeding the World’ op 4, 5 en 6 oktober 2019


Het is een mooie gelegenheid om de kracht van de omgeving en samenwerking te laten zien, maar ook om de regio op de kaart te zetten. Het is een platform waar goede sprekers zich aan binden en waar belangrijke, toekomstige thema’s voorbij komen.
De 2019 editie hebben we naar het Westland gehaald en kon uiteraard maar één thema hebben: ‘Feeding the world’.  

Samen grensverleggend ondernemen
Om invulling te geven aan dit vraagstuk ontstaan bijzondere samenwerkingen met andere sectoren als onder andere IT, logistiek, water, energie en wordt ook de connectie met de politiek en wetenschap verder versterkt. Kortom, een brede samenwerking die iedereen grensverleggend laat ondernemen op verschillende manieren. Zoals zij eerder in 1991 samen zongen, zullen wij het ook samen moeten doen. Wij zijn verantwoordelijk voor de wereld van morgen! En dat doen we door persoonlijk en zakelijk te groeien.  


Tot 30 mei is het mogelijk om early bird tickets te kopen voor het congres. Iedereen die wil gaan naar het congres dient zelf de tickets te kopen. Je kan kiezen voor het volledige weekend (vrijdag, zaterdag en zondag), voor zaterdag hele dag (feest + congres) en voor zaterdag alleen congres (zie : https://www.jmcongres.nl/inschrijven).


Wat niet bij de het arrangement zit zijn de eventuele overnachtingen. Dit kan je zelf via POWERNAPP https://www.jmcongres.nl/hotelovernachting.


Maar als bestuur willen we kijken om voor de groep een overnachting te reserveren (kan bij een andder hotel zijn) zodat we allemaal saman zitten.We hopen dit zo goedkoop mogelijk te kunnen regelen door voor een groep te reserveren. We moeten dan wel weten wie meegaat. Indien je alleen zaterdag naar het congres gaat zonder overnachting moet je dus niet aanmelden. Alleen als je zaterdag gaat met overnachting of het hele weekend met twee overnachtingen kun je jezelf aanmelden.  

Oktober lijkt nog ver weg maar we verwachten dat veel JM'ers naar het Westland afreizen. We willen dus snel boeken en daarom graag binnen 10 dagen reactie. 

 

Met vriendelijke groet,

Groetjes van het Bestuur.

JM ZVL naar Congres Westland

Congres Westland
Balkengat 32
2635BC Den Hoorn

Auto Lopen Tram Fiets