Jong Management

JM de Boules 2019

ETEN, BOULEN EN BORRELEN
Voor het eerst slaan Kringen Amsterdam, Noord-Holland Noord, Haarlem en Almere de handen ineen voor een spetterend evenement op woensdagavond 20 maart: JM de Boules 2019. We hebben de complete bovenverdieping afgehuurd voor een mooie avond met (en tegen) elkaar. Ook een tof moment voor jullie introducee’s om kennis te maken met JM op een regio-overstijgende manier.
Eten, boulen en borrelen in de allereerste jeu de boules-foodhal van Nederland. Vijf jaar geleden begonnen als grap. Een toernooitje met vrienden op het Museumplein. Nu de ambitie om heel Nederland La Réboulution te laten ervaren, aldus de ondernemers achter dit toffe concept.

EEN FOODHAL OM VAN TE SMULLEN
Geniet van 6 verschillende menu’s ontwikkeld door bekende en prijswinnende topchefs Ron Blaauw (Ron Gastrobar) en Michiel van der Eerde (BAUT). Variërend van een Indische rijsttafel tot Hawaiiaanse poké bowls.

EEN PLEK OM JE THUIS TE VOELEN
Een typisch Frans dorpsplein, huiskamerhoekjes (met zelftap) en veel meer plekken om met je (nieuwe) vrienden te hangen en borrelen.

VOORPROGRAMMA
Voor de snelle beslissers zijn er 20 plaatsen vrij voor het bijzondere voorprogramma bij Brouwerij ‘t IJ (naast de boules-foodhal). Patrick Hendrikse, mede-eigenaar van deze bijzonder brouwerij deelt zijn ondernemersverhaal én laat ons een aantal beroemde IJ-bieren proeven. Zeer de moeite waard voor iedereen die bier en ondernemen tof vindt en zich wat eerder op de middag kan losweken van de waan van de dag. Aanmelden kan door een mailtje te sturen naar André Scheirlink (Andre.Scheirlinck@sophista.nl) o.b.v. eerste 20 aanmeldingen.

DATUM & LOCATIE
Woensdag 20 maart
Boules-Foodhal Amsterdam
Parkeren mogen we op het terrein van Heijmans dankzij JM’er Stijn Borremans (10 min. lopen). Parkeerterrein INIT-gebouw, Isaac Titsinghkade Amsterdam, bij de slagboom een ticket vragen. Stijn zorgt voor een afstempelmachine.

PROGRAMMA
17.15 uur - Inloop Brouwerij ‘t IJ
17.30 uur - Ondernemersverhaal ’t IJ + proeverij
18.30 uur - Inloop Boules-Foodhal 19.00 uur - Boulen, eten en borrelen
23.00 uur - Slüss! Dit gave evenement is tot stand gekomen door de gezamenlijke inzet van vier Kringen. We hopen met een mooie groep beter kennis te kunnen maken met elkaar en jullie allemaal te zien in Amsterdam op 20 maart. Introducee’s zijn welkom! 

 

JM de Boules 2019

Mooie Boules
Zeeburgerpad 3
1018 AH Amsterdam

Auto Lopen Tram Fiets