Jong Management

Helmond Sport vs FC Oss

Al sinds 1967 kent Helmond onze enige echte betaald voetbalorganisatie, Helmond Sport. Een cultclub in hart en nieren, waar een leuke pot voetbal, sfeer, gezelligheid en verbinding met de stad centraal staan. JMH is door “onze club” uitgenodigd om op vrijdag 23 maart de wedstrijd tegen FC Oss in de Business Club te komen kijken. Deze uitnodiging leek het bestuur een uitgelezen kans om een extra bijeenkomst in te plannen en wij horen dan ook graag wie van jullie hierbij aanwezig wil zijn.

Aan het bezoek van de wedstrijd zitten geen kosten verbonden (normaal 49,50). Ontvangst vanaf 19:00 in de Business Club, aanvang wedstrijd is 20:00.

Bij genoeg animo bestaat er de mogelijkheid om, tegen een kleine vergoeding, ons programma voor deze avond verder uit te breiden:

Op vrijdag 23 maart zijn drie Helmondse Rebellen te gast in onze Business Club. Tijdens deze geheel verzorgde avond vertellen komen de leukste anekdotes uit hun loopbaan ter sprake. Tijdens deze editie van de Helmondse Rebellen hebben we weer gezorgd voor drie spraakmakende gasten met een hart voor Helmond Sport. Welke mooie herinneringen hebben zij aan de club? Hoe kijken ze aan tegen de huidige voetbalwereld? En rebels waren ze in hun carrière? Deze avond staat garant voor entertainment op z’n Helmonds. Uiteraard is deze avond volledig verzorgd. Vanaf 17.15 uur zijn we van harte welkom in onze Business Club. Vervolgens worden de ‘Helmondse Rebellen’ een uur lang geïnterviewd door Arnold Otten. Vervolgens staat er een hapje op het programma met als toetje de wedstrijd Helmond Sport - FC Oss.

Het volledige programma ziet er in dat geval als volgt uit:

  • 17.30 uur: Aanvang programma – Helmondse Rebellen
  • 18.30 uur: Einde programma
  • 18.40 uur: Hapje
  • 20.00 uur: Aanvang Wedstrijd

Wij horen graag van jullie!

mvg JM Bestuur

Helmond Sport vs FC Oss

Helmond sport
Sportpark de Braak 7
5703 DX Helmond

Auto Lopen Tram Fiets