Jong Management

JMI 2020 - Colombia

UPDATE 12 MAART 2020:
NA DE AANKONDIGING VAN DE LANDELIJKE MAATREGELEN MET BETREKKING TOT HET CORONAVIRUS HEBBEN WE BESLOTEN OM DE JMI REIS TE VERPLAATSEN NAAR 6-13 SEPTEMBER.


Van 29 maart tot 5 april 2020 organiseert handelsroute.nl in samenwerking met Holland House Colombia een ondernemersreis voor Jong Management Internationaal.

Tijdens deze reis zullen we in een week tijd de steden Bogotá, Medellín en Cartagena bezoeken en de deelnemende bedrijven meenemen in de zakelijke kansen die Colombia te bieden heeft. Met een gunstige ligging in Latijns-Amerika, een open handelsklimaat en een rijke cultuur is Colombia een logische keus als handelspartner voor Nederland. Als een van de CIVETS (Colombia, Indonesië, Vietnam, Egypte, Turkije en Zuid-Afrika) landen, de groeilanden van de toekomst, staat Colombia meer dan ooit op de radar als opkomende economie.

Colombia is een van de belangrijkste landen als het gaat om voedselproductie voor de wereldbevolking, daarnaast heeft het land als tweede meest biodiverse land in de wereld enorme mogelijkheden als het gaat om circulaire economie en innovatie.

Laat je inspireren door de groeiende economie van Colombia en de zakelijke kansen die het land te bieden heeft. Op deze projectpagina vind je meer informatie.

Op 28 november is de kick-off bijeenkomst georganiseerd. Vanaf die datum is de inschrijving geopend via dit aanmeldformulier.

JMI organiseert deze reis in samenwerking met handelsroute.nl en Holland House Colombia.
Voor meer informatie en vragen over de reis of je inschrijving, kan je bij hen terecht: 
www.handelsroute.nl/jmicolombia 

JMI 2020 - Colombia

Colombia

Bogota - Medellin - Cartagena

Auto Lopen Tram Fiets