Jong Management

JM Gelderse Vallei/Betuwe meets Estée Strooker

Op 17 april a.s. is Jong Management Gelderse Vallei/Betuwe te gast bij Estée Strooker. Estée (1990) is een Nederlandse chef, winnaar van het televisieprogramma Masterchef en trotse eigenaar van twee restaurants en twee eetwinkels in Arnhem.

Estée:

"Goed eten maakt gelukkig. En dan heb ik het niet over healthy superfoods, maar puur, eerlijk en echt eten. Eten met traditie en nostalgie. Het geeft mij de energie om mijn zaken te runnen. Ik laat het je graag proeven in 't Amusement (hoog segment), Petit Vieux Paris (Franse tapas) of Eetwinkel STROOM (gezonde maaltijden voor alledag)." (bron: www.esteestrooker.nl)

Op woensdag 17 april a.s. zijn wij welkom in het restaurant 't Amusement en zal Estée haar ondernemerservaringen met ons delen. Nadat Estée haar verhaal heeft verteld en wij onze vragen hebben gesteld, zullen wij met elkaar verder praten en uitgebreid de kookkunsten van Estée gaan ervaren. 

Ben je nog geen lid van Jong Management? Geen probleem! Indien je nieuwsgierig bent naar onze kring, dan nodigen wij je graag uit om deel te nemen aan dit event. Stuur ons een berichtje en wij zullen je dan 17 april met alle plezier ontvangen.

 

Programma:

Ontvangst: 16:45 uur

Start presentatie Estée: 17:00 uur

Start diner: 18:00 uur

 

Adres:

't Amusement, Roermondsplein 35, 6811 JN Arnhem

Het restaurant bevindt zich op loopafstand van station Arnhem CS. Mocht je met de auto komen, dan kun je voor de deur of op de Rijnkade parkeren. Goedkoper is het om voor een parkeergarage te kiezen:

Parkeergarage Centraal (Station)

Parkeergarage Rozet (Langstraat)

 

 

JM Gelderse Vallei/Betuwe meets Estée Strooker

't Amusement
Roermondsplein 35
6811 JN Arnhem

Auto Lopen Tram Fiets