Jong Management

Jong Management helpt Oekraïne! 

Jong Management helpt Oekraïne! 

Voor het eerst in decennia is de oorlog op ons continent dichter bij dan de meeste JM-ers ooit hebben meegemaakt. Dit maakt indruk en vele initiatieven worden opgezet om de vluchtelingen op te vangen. Chriss van Pul is betrokken bij de realisatie van een opvanglocatie voor 80 vluchtelingen in een voormalig hotel in 's-Heerenberg. Tijdens de bijeenkomst op 12 april zal zij meer over dit initiatief vertellen. 

Vanuit de Kring Jong Management Arnhem Nijmegen willen we een bijdrage leveren aan een fijne en veilige huisvesting van gevluchte Oekraïense vrouwen en kinderen. Doneren doen we met onze vereniging concreet door het geven van drie kinderbedjes voor de gevluchte kinderen voor deze opvanglocatie. Naast de bijdrage die we als vereniging doen is er een mogelijkheid om een vrijwillige bijdrage te leveren (in de vorm van een kinderbedje of kinderstoel, laptop, slaapzak of kinderwagen) en/of door te helpen met het in elkaar zetten van het materieel op 25 maart tussen 16.00 en 19.00 uur bij de opvanglocatie. Wil je een laptop, computer of kinderwagen doneren? Je kunt een moment afstemmen om deze bij Chriss af te leveren in Arnhem.

Wanneer je meehelpt op 25 maart stelen we voor om na afloop gezamenlijk een hapje te eten bij ‘HJ 57’ in ’s-Heerenberg. Dit is een nieuw restaurant in ’s-Heerenberg dat is opgezet door de koks die vorig jaar ons hebben voorzien van een heerlijke zomerborrel in Rheden bij de Houtplaats. 

Kom jij de handen uit de mouwen steken en / of wil je iets doneren? Laat dit dan weten via deze link: https://pollie.app/aljz7

 

Programma

Vanaf 16 uur starten we bij de Landscroon eventueel later aansluiten mag ook

om 19uur ronden we de werkzaamheden af en gaan we op eigen gelegenheid eten bij HJ 57 (dit is max 2 minuiten lopen van elkaar) 

 

 

Adresgegevens:

Parkeren 

Bij de Landscroon

Molenstraat 2, 7041 AE ’s-Heerenberg

 

Opvanglocatie:

Hotel De Lantscroon

Molenstraat 2, 7041 AE ’s-Heerenberg

 

Restaurant:

HJ 57

Molenpoortstraat 35 in ’s-Heerenberg

Jong Management helpt Oekraïne! 

Hotel De Lantscroon
Molenstraat 2
7041 AE 's-Heerenberg

Auto Lopen Tram Fiets