Jong Management

Jong Management zomerborrel - 9 juli 2019

Uitnodiging JM zomerborrel op 9 juli

 

Op dinsdag 9 juli nodigen wij jullie van harte uit voor de tweede editie van de JM zomerborrel, die namens Jong Management door Antoinette Niebeek en Sanneke Peters wordt georganiseerd.

 

Dit keer gaan we klinken, eten en drinken bij een nieuwe horeca gelegenheid in het hart van de mooiste wijk van Nijmegen: Oost. Glaswerk is begin dit jaar gestart door drie jonge horecavrienden Sjoerd, Bastien en Tim. Glaswerk is normaliter op dinsdag gesloten, maar openen hun deuren de 9e speciaal en alleen voor Jong Management.

 

De drie vrienden zullen iets vertellen over hun mooie zaak en nemen ons vervolgens mee in een stukje ‘wijnonderwijs met energie’ vergezeld met bijpassende hapjes. Nadat we een aantal heerlijke, frisse wijnen hebben mogen proeven kunnen degene die hongerig zijn geworden aansluiten voor een diner dat speciaal voor Jong Management is samengesteld. Vanaf 20.00 uur zal alles voor eigen rekening zijn.

 

In verband met de voorbereidingen willen de heren van Glaswerk graag tijdig weten hoeveel mensen er komen borrelen en blijven dineren. Omdat de keuken die avond eigenlijk dicht is en het diner voor ons wordt ingekocht, dient er voldoende animo te zijn voor het diner. Als minder dan 12 mensen blijven dineren zullen we een andere locatie in Oost zoeken om samen een hapje te eten.  In verband met de reservering hiervoor horen we graag uiterlijk 4 juli of je hier bij bent.

 

Programma

18.00 uur – Ontvangst bij Glaswerk

18.30 uur – Start wijnproeverij

20.00 uur – Italiaans diner (voor eigen rekening)

 

Adres

Hobbemastraat 2

Nijmegen

 

Parkeren

In de wijk (na 18.00 uur gratis)

Jong Management zomerborrel - 9 juli 2019

Glaswerk
Hobbemastraat 2
Nijmegen

Auto Lopen Tram Fiets