Jong Management

28 april digitale bijeenkomst Chef voor een dag

Na de geslaagde sessie van vorige maand opnieuw een digitale bijeenkomst, maar nu een kookworkshop op afstand door Chefkok Koos de Wolf van de Houtloods.

Aan de slag in je eigen keuken onder begeleiding van chefkok Koos de Wolf, hij zal ons begeleiden in de bereiding van het driegangen menu. Tijdens het eten zorgen wij voor een digitale tafelschikking zodat we ook ruimte hebben om met elkaar bij te praten.

18:30u online verzamelen op Zoom, meer informatie over
19:00u Aan de slag met voorbereidingen
20:00u Aan tafel
22:00u Afsluiting

Sander heeft met de Houtloods een nieuw concept chefkokvooreendag.nl, hij zal daar ook nog iets over vertellen.

Iedereen heeft de keuze uit een Vis of Vlees hoofdgerecht, dit kun je via Whatsapp aan Marcel doorgeven. De ingredienten worden op dinsdagmiddag tussen 1-4u bij je thuis bezocht door een koelwagen. Vegatarisch is ook mogelijk, alleen lukt het niet om een derde gerecht uit te leggen tijdens de live-sessie, hier zijn aparte video's voor gemaakt.

Het idee is dat we met JM aan tafel gaan, nu kan ik me voorstellen dat je partner of kinderen ook mee willen genieten. Je kunt tegen meerprijs extra pakketten bestellen, de keuzes vindt je op: https://chefvooreendag.nl/shop/ Laat dit ook even aan ons weten, dan zorgen we dat het in 1x wordt uitgeleverd.

Graag voor morgen 16:00u laten weten of je erbij bent en of we eventueel voor extra mensen moeten bestellen.

 

De link zal via de Whatsapp groep en dit evenement t.z.t. nog gedeeld worden.

 

 Namens uw bestuur

28 april digitale bijeenkomst Chef voor een dag

Lekker thuis of op kantoor, waar je wil.
Thuis 1

Auto Lopen Tram Fiets