Jong Management

Z(w)ingend het jaar uit!

Het einde van het jaar nadert met rasse schreden en wat is het jaar snel voorbij gevlogen. Maar... niet getreurd! Dat betekent namelijk dat ook onze jaarlijkse afsluiting van een ondernemend JM-jaar nabij is: ons kerstdiner! En het mag geen nieuws zijn: hier moet je bij zijn! Dit jaar wordt anders, maar vooral informeel, gezellig en je kunt ervan verzekerd zijn dat wij elkaar van een andere kant zullen leren kennen.

Samen vieren wij 2018, een jaar van bijzondere bedrijfsbezoeken, een gaaf congres waar wij met een grote delegatie aanwezig waren, de zomerborrel met gezin, nieuwe leden en leden die afscheid nemen. Een jaar van persoonlijke en zakelijke groei, in meer of mindere mate. Enkele van jullie hebben zich al aangemeld en tegen degenen die zich nog moeten aanmelden zeggen wij: doe dat snel, want deze gezamenlijke afsluiting van ons JM-jaar mag je echt niet missen! Dit jaar gaan wij namelijk z(w)ingend het jaar uit!

Onder het genot van een drankje (of zeg maar veel drank) gaan wij met elkaar een muzikale kookworkshop volgen. Nu hoor ik je denken: muzikaal? koken? oh nee he... Maar je hoort het goed! Gedurende zo'n 4,5 á 5 uur gaan wij gezellig met elkaar koken, drinken, zingen, maar vooral heel veel lachen. En natuurlijk mogen de taxi's die ons aan het einde van de avond naar huis (kunnen) brengen ook deze keer niet ontbreken. De organisatie is in handen van Marco & Dominique gezamenlijk met Rob Wijngaard van RI Dinner Events en het belooft echt een fantastische avond te worden!

Hoelaat, wat, waar?

  • Kerstdiner op 8 december 2018
  • De locatie is gelegen te Burgerbrug aan de Burgerweg 66;
  • De inloop is vanaf 18.00 uur: om 18.30 uur zullen wij beginnen met de muzikale kookworkshop dus zorg dat je op tijd bent;
  • Een dresscode hebben we niet, zolang je maar soepel kunt bewegen (in een leuke kerstoutfit);
  • De eigen bijdrage is € 35,- p.p.: hiervan volgt een factuur;
  • Ben je vegetarisch, zijn er allergieën? Laat dit dan weten aan Marco of Dominique minimaal 1 week van tevoren;
  • Zou je graag met de taxi thuis worden gebracht? Geef dit z.s.m. door, dan regelen we dat.

Je kunt je eenvoudig aanmelden via de knop in deze mail. Geef wel jouw voorkeuren qua taxi, dieetwensen en of je met partner komt door via deze e-mail.

In verband met de organisatie verzoeken wij je om je uiterlijk 2 weken van tevoren aan te melden zodat wij een (grove) inschatting kunnen maken van het aantal aanwezigen. Heb je nog andere vragen of opmerkingen, meld je dan even bij Marco of Dominique.

Schraap de keeltjes en tot dan!

Z(w)ingend het jaar uit!

RI Dinner Events
Burgerweg 66
1754 KE Burgerbrug

Auto Lopen Tram Fiets