Jong Management

GEANNULEERD Kerstdiner 9 december 2022 met Partner

Tijd om het jaar af te sluiten! Na jaren kunnen we eindelijk weer het kerstdiner met elkaar vieren. We hebben dit jaar voor een mooi thema gekozen, namelijk de roaring twenties! Dat thema hebben we niet zomaar gekozen, want de jaren 20 in Amerika stond in het teken van enorme veranderingen. Dit in dagelijkse normen en waarden, mode, economie en muziek. Met 2023 voor de deur kunnen we zelf ook spreken over roerige tijden! Niet alleen op landelijk niveau, maar ook lokaal, waar we als kring moeilijke tijden gekend hebben. Tijd om met elkaar een mooie avond te maken, waarbij we ook afscheid zullen nemen van een aantal kringleden.

 Hoe ziet de avond eruit? Jullie zijn tussen 18:00 en 18:30 van harte welkom bij de stadsdrukkerij in Alkmaar. Hier hebben we een locatie ingericht die volledig in het teken staat van de roaring twenties. Bij dit thema hoort voor de mannen een pak, met een hoed of ander hoofddeksel uit die periode en voor de vrouwen een jurk met accessoires.

 Tijdens de roaring twenties mogen whisky, gin, poker, jazz, sigaren en een ware valsspeler natuurlijk niet ontbreken! Tijdens de avond zullen we diverse hapjes geserveerd krijgen. Wij hebben er heel veel zin in en hopen op een mooie opkomst met partner natuurlijk!

 Wat praktische informatie:

  • We vragen voor de partner een eigen bijdrage van €30,-
  • Gelet op de inzet en kosten die we maken willen we het evenement door laten gaan als er minimaal 15 kringleden voor 1 december op aanwezig staan.
  • Inloop is tussen 18:00 en 18:30.

 

GEANNULEERD Kerstdiner 9 december 2022 met Partner

Stadsfabriek Alkmaar
Marconistraat 5
1821BX Alkmaar

Auto Lopen Tram Fiets